ESET door Gartner genoemd als enige ‘Challenger’ in zijn Magic Quadrant 2019, voor Endpoint Protection Platforms, voor het tweede jaar op rij

Next story
ESET

ESET door Gartner genoemd als enige ‘Challenger’ in zijn Magic Quadrant 2019, voor Endpoint Protection Platforms, voor het tweede jaar op rij

Bratislava, 28 Augustus 2019 – ESET, wereldleider in cybersecurity, werd genoemd als enige Challenger in de 2019 Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms*, voor het tweede jaar op rij. ESET werd geëvalueerd op basis van zijn uitvoeringscapaciteiten en de  volledigheid van zijn visie.

“Voor ons was een enorme prestatie om vorig jaar in de Gartner Magic Quadrant als enige uitdager te worden genoemd. Deze herkenning voor een tweede keer mogen ontvangen, bewijst onze vastberadenheid om voortdurend de beste endpoint bescherming, detectie en reactie aan de bedrijven te bieden,” verduidelijkte Ignacio Sbampato, chief business officer bij ESET. “ We zijn trots op onze aanpak dat gebaseerd is op vooruitstrevend onderzoek en visie om oplossingen te ontwikkelen die organisaties beschermen op een consistente en uitgebreide wijze. We zijn ervan overtuigd dat onze rangschikking te danken is aan onze voortdurende groei als een globale speler op het gebied informatiebeveiliging.

Sbampato vervolgt: “Sinds vorig jaar  heeft ESET zijn aanbod voor bedrijven versterkt met ESET Enterprise Inspector, een oplossing voor Endpoint Detection en Response, alsook ESET Dynamic Threat Defense, een cloud-gebaseerde  sandbox, die een complete Endpoint Protection Platform aanbiedt aan zijn bedrijfsklanten wereldwijd. Dit maakt deel uit van ESET’s strategie om zijn aanwezigheid in het bedrijfssegment uit te breiden.”

Van zijn positionering als Challenger  voor het tweede jaar op rij, denkt ESET dat het te danken is aan zijn capaciteiten om een gebruiksvriendelijk, uitgebreid en consistent eindpuntbeschermingsproduct te bieden en weerspiegelt zijn groeiend marktaandeel in alle segmenten die voor het bedrijf cruciaal zijn. Dit gaat van de bedrijven tot  de consument en de KMO’s. ESET is trots op de hoge graad van detectie en de kleine voetafdruk van zijn producten. Het bedrijf is ervan overtuigd dat de kwaliteit van zijn klantenservice zijn positie in Gartner’s Magic Quadrant zijn toewijding aan de best mogelijke service voor al zijn klanten benadrukt.

Volgens de IT-woordenschat van Gartner **, “Gartner’s Magic Quadrants bieden visuele snapshots, diepgaande analyses en bruikbaar advies die inzicht geven in de richting, maturiteit en spelers van een markt. Magic Quadrants vergelijken vendors op basis van de standaardcriteria en methodologie van Gartner. Elk rapport heeft een Magic Quadrant grafiek die een markt beschrijft met behulp van een tweedimensionale matrix waarin leveranciers geëvalueerd worden op basis van hun volledigheid van visie en capaciteit om die uit te voeren. "

Ontvang nu uw gratis exemplaar van het Gartner-rapport en bekijk de positionering van ESET in het Magic Quadrant op: www.eset.com/int/business/gartner-epp-mq-2019/ .

*Bron: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” Peter Firstbrook, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Lawrence Pingree, Paul Webber, 20 August 2019.
** Bron: Gartner IT Glossary, “Magic Quadrant,” 22 August 2019. https://www.gartner.com/it-glossary/magic-quadrant

Waarschuwing van  Gartner
Gartner endosseert geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekpublicaties vermeld staan en geeft ook technologiegebruikers geen raad om uitsluitend de vendors te selecteren die de hoogste ratings of andere vermeldingen kregen. De publicaties van Gartner geven de opinie weer van Gartner’s onderzoeksteams  en moeten niet beschouwd worden  als feitelijke verklaringen. Gartner verwerpt alle waarborgen, expliciet en impliciet, wat zijn onderzoek betreft met inbegrip van waarborgen van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

 

Over ESET

Al 30 jaar ontwikkelt ESET®wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.

ESET beschermt en controleert onopvallend 24/7, werkt de bescherming bij in real time en maakt het mogelijk dat bedrijven en gebruikers zonder onderbreking kunnen werken. Evoluerende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Bezoek voor meer info www.eset.com of volg ons op LinkedInFacebook en Twitter.

Persinformatie

Voor meer informatie of voor het testen met ESET kan u contact opnemen met:

MGK Technologies

+352  26 18 51

www.eset.be

Key Communications
Catherine d’Adesky / Louise Biron
+32 (0)475 48 62 68
+32 (0)2 230 40 72
catherine@keycommunications.be

louise@keycommunications.be
www.keycommunications.be

Wil  je geen berichten van ESET ontvangen,  laat het dan weten aan louise@keycommunications.be

louise@keycommunications.be