Ontworpen voor gamers: de nieuwste ESET security software is geoptimaliseerd voor maximale prestaties en minimale interferentie

Next story
ESET

Vier principes die elke school en elke leraar kunnen toepassen om dit probleem te bestrijden!

Bratislava, September 2019 –ESET, een wereldleider in cybersecurity, heeft de nieuwste versie van zijn Windows producten voor thuisgebruikers gelanceerd. Deze bieden een geavanceerde bescherming zonder te moeten inleveren op prestaties, snelheid of bruikbaarheid. ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium werden ontworpen om de allerbeste bescherming te bieden terwijl de gebruikers van de volle kracht van hun computer kunnen genieten.  
Net zoals mobiele telefoons zijn computers en laptops vandaag gebouwd met krachtige prestatiemogelijkheden voor video, foto en spelweergave. Het is dus het is van kapitaal belang dat cybersecurity-software de mogelijkheden van toestellen van gebruikers niet belemmert, terwijl er steeds een optimale bescherming wordt geboden. Op een geschatte aantal van 2,2 miljard gebruikers, zijn er 1,2 miljard die gamen op een PC (1.2 billion of those are playing games on a PC) . ESET is erg trots een cybersecurity oplossing te bieden dat aan de noden van alle gebruikers beantwoordt, zowel voor de zakenwereld als de vrije tijd.
Met ESET software kan men spelen, werken en surfen op het net en dit zonder vertragingen. Een belangrijk kenmerk van deze software is de kleine voetafdruk op het systeem, waardoor de gebruiker hoge systeemprestaties en een langere levensduur van de hardware behoudt. Bovendien beschikt de software over een gamermodus, waarbij het automatisch naar de stille modus overschakelt als een programma op de volledige scherm uitgevoerd wordt. Systeemupdates en wijzigingen worden uitgesteld om over meer middelen te beschikken voor gamen, video’s, foto’s of presentaties.
De ESET-oplossingen voor thuisgebruikers hebben ook resultaten bewezen inzake lage voetafdruk op het systeem en hoge prestaties. Sinds mei 2017 heeft AV-Comparatives ESET vijf maal na elkaar beloond met een Advanced+ prijs voor hoge prestaties.
Matej Krištofík, product manager consumenten bij ESET, legt uit: “ ESET is fier met deze nieuwste versie geavanceerde oplossingen aan de consumenten te bieden. Voor ons is het een hoofdzaak het allerbeste in IT security te bieden zodat gebruikers ten volle kunnen genieten van hun toestellen terwijl ze weten dat ze volledig beschermd en in veilige handen zijn. Gaming is bijzonder populair en het wordt steeds maar belangrijker. Het is dus van kapitaal belang dat leveranciers van cyberbeveiliging hiermee rekening houden als ze aan de verwachtingen van de consumenten willen beantwoorden.”

Over ESET

Al 30 jaar ontwikkelt ESET®wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.

ESET beschermt en controleert onopvallend 24/7, werkt de bescherming bij in real time en maakt het mogelijk dat bedrijven en gebruikers zonder onderbreking kunnen werken. Evoluerende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Bezoek voor meer info www.eset.com of volg ons op LinkedInFacebook en Twitter.

Persinformatie

Voor meer informatie of voor het testen met ESET kan u contact opnemen met:

MGK Technologies

+352  26 18 51

www.eset.be

Key Communications
Catherine d’Adesky / Louise Biron
+32 (0)475 48 62 68
+32 (0)2 230 40 72
catherine@keycommunications.be

louise@keycommunications.be
www.keycommunications.be

Wil  je geen berichten van ESET ontvangen,  laat het dan weten aan louise@keycommunications.be

louise@keycommunications.be