ESET® VIRTUALIZATION SECURITY FOR VMWARE

Lichtgewicht beveiligingsoplossing voor uw VM's

Please note this product has reached Limited Support level approaching its End of Life. Lees meer

Een snelle, lichte beveiligingsoplossing voor uw VM's

  • Agentless beveiliging voor VMware NSX en vShield
  • Native support voor NSX automatisering
  • Ondersteuning voor agentless Linux bescherming
  • Implementatie via virtuele appliance
  • Geoptimaliseerd voor goede prestaties
  • Beperkte footprint: uw VM's worden minimaal belast

De voordelen van ESET Virtualization Security voor VMware

Onze agentless beveiligingsoplossing voor VMware-omgevingen

Door gebruik te maken van VMware agentless technologie, is het beschermen van een totale virtuele omgeving net zo eenvoudig als het inschakelen van de ESET Virtualization Security-appliance. De oplossing werkt met ESET Remote Administrator 6, ESET's webconsole waarmee u snel taken kunt uitvoeren en volledige controle heeft over uw endpointbeveiliging.

Native support van NSX automation

Ondersteunt microsegmentatie en voert automatische taken uit om geïnfecteerde machines naar een afgezonderd microsegment te verplaatsen. Zo wordt de verspreiding van malware voorkomen en kan er veilig een scan worden gestart. Wanneer de machine weer schoon is, wordt deze teruggeplaatst.

integratie met derde partijen

ESET Virtualization Security ondersteunt integratie met derde partijen met behulp van VMware Service Composer.

vMotion wordt ondersteund

Als een VM wordt verplaatst van een host waar de oplossing is geïnstalleerd naar een andere host waarop ESET Virtualization is geïnstalleerd, blijven de beveiligingsinstellingen van de VM behouden en blijft deze beschermd.

vCenter wordt ondersteund

De informatie die wordt weergegeven in ESET Remote Administrator, komt overeen met de informatie in vCenter. Implementatie is ook eenvoudig, doordat alle componenten kunnen worden geïmplementeerd met een tool die verbinding maakt met VMware vCenter.

Geoptimaliseerd voor goede prestaties

ESET's scanengine staat bekend om de lage systeemeisen en hoge snelheid, waardoor meer resources vrij blijven voor andere applicaties en processen. In combinatie met ondersteuning van vMotion zijn optimale prestaties voor de hele virtuele omgeving verzekerd.

Remote management

Deze oplossing is volledig te beheren via ESET Remote Administrator. Zowel fysieke als virtuele machines worden vanaf één centraal punt beheerd. Rolgebaseerd beheer wordt mogelijk gemaakt en u kunt via een webconsole met dashboard details bekijken en zo nodig actie ondernemen.

Eenvoudige implementatie

Rol ESET Virtualization Security-appliances automatisch uit wanneer deze verbonden is met NSX Manager. Hierdoor is het mogelijk direct de nieuwe virtual host en virtualized workloads optimaal te beschermen.

Beperkte belasting van het systeem

Alle scantaken bij het verkrijgen van toegang en alle on-demand scantaken worden via VMware-tools geoffload naar een centrale scanner binnen de ESET Virtualization Security-appliance, waardoor overbelasting op storage omgevingen en prestatieproblemen worden vermeden.

Hoe helpt ESET Virtualization Security voor VMware uw bedrijf?

Eenvoudig te implementeren

Wanneer ESET Remote Administrator – wat ook geleverd wordt als virtual appliance – is geïnstalleerd, kun je ESET Virtualization Security op meerdere hosts tegelijk uitrollen.

Superieure prestaties

Bij VM-infrastructuur draait het om optimaal gebruik van resources en prestaties voor maximale schaalbaarheid. ESET's scanengine is daar perfect op afgestemd. De scanengine staat bekend om de lage systeemeisen en hoge snelheid, waardoor meer resources vrij blijven voor andere applicaties en processen.

No AV storms

Alle scantaken bij het verkrijgen van toegang en alle on-demand scantaken worden via VMware-tools geoffload naar een centrale scanner binnen de ESET Virtualization Security-appliance, waardoor overbelasting van storage omgevingen en prestatieproblemen worden vermeden.

Gerelateerde informatie

Systeemvereisten

  • Virtuele appliance werkt met VMware vSphere 5.5+
  • VMware NSX 6.2.4+

Download ESET Virtualization Security

VMware NSX

ESET Virtualization Security voor VMware NSX

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie:

VMware vShield

ESET Virtualization Security voor VMware vShield

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie: