Server security

ESET Server Security

Biedt geavanceerde beveiliging voor de overdracht van bedrijfsgegevens via alle algemene servers, bestandsopslag in het netwerk met bijvoorbeeld OneDrive en multifunctionele servers waarmee de bedrijfscontinuïteit wordt gegarandeerd.

  • Bescherming tegen ransomware
  • Detectie van zero-day dreigingen
  • - Voorkomen van datalekken
  • Bescherming tegen botnets

De functies verkennen

Machine learning

Alle ESET-producten gebruiken momenteel machine learning in combinatie met al onze andere verdedigingslagen, en dit sinds 1997. Meer specifiek wordt machine learning gebruikt in de vorm van geconsolideerde resultaten en neurale netwerken.

Gedragsdetectie - HIPS

Het op de host gebaseerde inbraakpreventiesysteem (HIPS) van ESET monitort de systeemactiviteit en gebruikt een vooraf gedefinieerde set regels om verdacht systeemgedrag te herkennen en te stoppen.

Ransomware Shield

Een extra laag die gebruikers beschermt tegen ransomware. Onze technologie monitort en beoordeelt alle uitgevoerde applicaties op basis van hun gedrag en reputatie. Het is ontworpen om processen die lijken op het gedrag van ransomware te detecteren en te blokkeren.

Geavanceerde geheugenscanner

ESET Advanced Memory Scanner bewaakt het gedrag van een kwaadaardig proces en analyseert het zodra het zich in het geheugen onthult. Bestandsloze malware werkt zonder de noodzaak van persistente componenten in het bestandssysteem die op conventionele wijze kunnen worden gedetecteerd. Alleen geheugenanalyse kan dergelijke kwaadaardige aanvallen ontdekken en succesvol stoppen.

Bescherming tegen netwerkaanvallen

ESET Network Attack Protection verbetert de detectie van bekende netwerk kwetsbaarheden. Het vormt een extra beschermingslaag tegen de verspreiding van malware, aanvallen via het netwerk en de exploitatie van kwetsbaarheden waarvoor nog geen patch is uitgegeven of geïmplementeerd.

Bescherming voor Linux-servers

ESET levert installatieprogramma's voor de populairste distributies van op Unix gebaseerde systemen, inclusief de "Ready" varianten van RedHat en SuSE, die voldoen aan de File-System-Hierarchy standaard. Het vereist geen externe bibliotheken, behalve LIBC.

Bescherming tegen botnets

ESET Botnet Protection detecteert kwaadaardige communicatie gebruikt door botnets en identificeert tegelijkertijd de betrokken processen. Elke gedetecteerde kwaadaardige communicatie wordt geblokkeerd en gerapporteerd aan de gebruiker.

Office 365 OneDrive-opslag

Zodra de registratie op een enkele server is voltooid, heeft ESET de mogelijkheid om OneDrive te scannen om zichtbaarheid te bieden en de betrouwbare opslagbron van het bedrijf te monitoren.

Optionele Geavanceerde Dreigingsverdediging

ESET LiveGuard Advanced biedt een extra beveiligingslaag voor ESET Server Security-oplossingen door gebruik te maken van cloud-gebaseerde sandboxingtechnologie om nieuwe soorten bedreigingen te detecteren.

AMSI/Beschermde Dienstondersteuning

ESET-producten maken gebruik van de AMSI-interface (Antimalware Scan Interface) om gebruikers, gegevens, applicaties en werklasten te voorzien van verbeterde bescherming tegen malware. Daarnaast gebruiken ze de beveiligde service-interface, een nieuwe beveiligingsmodule geïntegreerd in Windows die alleen het laden van ondertekende en goedgekeurde code toestaat en betere bescherming biedt tegen code-injectieaanvallen.

Exploit Blocker

ESET Exploit Blocker monitort veelgebruikte applicaties die vatbaar zijn voor exploitatie (browsers, documentlezers, e-mailclients, Flash, Java, enz.) en richt zich in plaats van enkel op specifieke CVE-identificatoren, op exploitatietechnieken. Wanneer deze wordt geactiveerd, wordt de dreiging onmiddellijk geblokkeerd op de machine.

Support voor XDR

ESET Security voor Microsoft SharePoint ondersteunt ESET Inspect, het XDR-compatibele onderdeel van het ESET PROTECT-platform, voor onmiddellijke analyse en oplossing van netwerkbeveiligingsproblemen.

Server host firewall

Houd alle communicatie op uw Windows-server onder controle door de ESET Server Security-firewall in te schakelen, speciaal aangepast voor serveromgevingen.

Vulnerability and Patch Management

Breid de mogelijkheden voor kwetsbaarheids- en patchbeheer uit naar servers. Volledig beheerbaar via het ESET PROTECT Platform, deze functionaliteit vermindert het aanvalsoppervlak door actief kwetsbaarheden in besturingssystemen en gangbare applicaties te volgen, waardoor efficiënt patchen mogelijk is.