Console

ESET PROTECT-console

Zorgt voor realtime zichtbaarheid voor alle eindpunten en volledige rapportering en volledig beveiligingsbeheer voor alle besturingssystemen

 • Cloudgebaseerde console met de mogelijkheid van implementatie binnen het bedrijf
 • Zorgt voor realtime zichtbaarheid van alle eindpunten: desktops, servers, virtuele computers en zelfs beheerde mobiele toestellen
 • Maakt volledige rapportering mogelijk voor beveiligingsoplossingen van ESET
 • Controleert eindpuntpreventie, -detectie- en -responslagen op alle platforms
 • Breng wanneer en waar ook vanaf uw favoriete webbrowser een verbinding tot stand

 

Functies ontdekken

Completely multitenant

Er kunnen meerdere gebruikers en machtigingsgroepen worden aangemaakt, zodat ook toegang kan worden verleend tot een beperkt deel van de ESET PROTECT-console. Daardoor kunnen de verantwoordelijkheden in grote ondernemingsteams volledig worden gestroomlijnd.

Automation framework

Dynamische groepen kunnen computers sorteren op basis van de huidige toestelstatus of duidelijk omschreven inclusiecriteria.

Dynamic and custom reporting

ESET PROTECT bevat ruim 170 ingebouwde rapporten en stelt u in staat om op basis van meer dan 1.000 gegevenspunten rapporten op maat op te stellen.

Fully automated VDI support

Met een allesomvattend algoritme voor hardwaredetectie wordt de identiteit van de computer bepaald op basis van de hardware. Zo kunt u automatisch nieuwe images en klonen maken van niet-persistente hardwareomgevingen. Daarom is de VDI-ondersteuning van ESET volautomatisch en is geen manuele interactie nodig.

Advanced RBAC

De console is uitgerust met MFA-beschermde toegang en een geavanceerd RBAC-systeem (Role-Based Access Control).

Support for XDR

Om het situatiegebonden bewustzijn nog meer te verbeteren en zichtbaarheid te bieden over uw volledige netwerk, werkt ESET PROTECT samen met ESET Inspect, het XDR-enabling onderdeel van het ESET PROTECT-platform.

Cloud MDM

Klaar voor gebruik en geïntegreerd met onze cloudbeheerconsole. Omvat Android- en Apple-apparaten en ondersteunt Microsoft Intune, Microsoft Entra ID, Apple Business Manager (ABM) en VMware Workspace ONE.

Advanced threat defense

Ondersteuning voor geavanceerde bedreigingsverdediging verbetert de detectie van zerodaybedreigingen zoals ransomware aanzienlijk door verdachte bestanden snel te analyseren in de krachtige cloudgebaseerde sandbox van ESET.

Always the latest features

Het updaten van de console kunt u voortaan aan ons overlaten. Wij doen dat op de achtergrond, waardoor u op elk moment over de recentste versie met de recentste onderdelen beschikt.

Granular policy control

Organisaties kunnen verschillende beleidslijnen voor dezelfde computer of groep instellen en beleidslijnen voor overgenomen machtigingen inbedden. Daarnaast kunnen organisaties kiezen welke beleidsinstellingen de gebruikers mogen aanpassen. Zo kunnen ze de instellingen naar wens blokkeren voor de eindgebruikers.

SIEM and SOC support

ESET PROTECT ondersteunt SIEM-tools volledig en kan alle logboekgegevens in het breed aanvaarde JSON- of LEEF-formaat weergeven met het oog op integratie in de Security Operations Centers (SOC's).

Full disk encryption (FDE)

Full Disk Encryption is een native functie van ESET PROTECT, die versleuteling van gegevens op eindpunten van zowel Windows als Mac (FileVault) beheert, gegevensbeveiliging verbetert en organisaties helpt om de gegevenswetgeving na te leven.

Hardware/software inventory

ESET PROTECT rapporteert niet alleen over alle geïnstalleerde softwareapplicaties binnen een organisatie, maar ook over geïnstalleerde hardware.

System requirements

Cloud uitrol

 • Internetverbinding

Ondersteunde browsers

 • Mozilla Firefox
 • Microsoft Edge
 • Google Chrome
 • Safari
 • Opera

Meer informatie over de specificaties

On-premise uitrol

Ondersteunde besturingssystemen

 • Windows Server 2012, 2012 R2, 2016, 2019, 2022
 • Windows Storage Server 2012 R2, 2016
 • Microsoft SBS 2011
 • Ubuntu, RHEL Server, CentOS, SLED, SLES, OpenSUSE, Debian

Meer informatie over de specificaties