Mail security

ESET Mail Security

Provides an additional layer of security to organizations who want to stop threats from ever reaching their users – thanks to:

 • Anti-spam
 • Anti-phishing
 • Anti-malware
 • Optional Advanced Threat Defense
 • Comprehensive mail server protection
 • Protection of the host server

Functies ontdekken

Anti-spam

Dit essentiële onderdeel maakt voortaan gebruik van een verbeterde en bekroonde engine en filtert daarmee alle spamberichten en houdt mailboxen van gebruikers vrij van ongevraagde of ongewenste berichten.

Anti-malware

Onze tweede beschermlaag die in ESET Mail Security is ingebouwd, detecteert verdachte of schadelijke bijlagen en voorkomt dat de computers van gebruikers geïnfecteerd raken.

Anti-phishing

Belet dat gebruikers webpagina’s openen waarvan bekend is dat ze phishingsites zijn. E-mailberichten kunnen links bevatten die naar phishingwebpagina’s leiden. Dergelijke e-mailberichten worden gefilterd.

Rules

Het uitgebreide regelsysteem van ESET stelt systeembeheerders in staat om manueel mailfiltervoorwaarden vast te leggen en te bepalen welke acties moeten worden ondernomen met de gefilterde mailberichten.

Hybrid Office 365 scanning

Ondersteunt bedrijven die Microsoft Exchange in een hybride installatie gebruiken

Web-based quarantine

Gebruikers ontvangen automatisch een bericht over de spamberichten die aan hen waren gericht en die in quarantaine werden geplaatst. Gebruikers kunnen dan zelf inloggen en die spamberichten zelf behandelen in plaats van dit alleen aan de systeembeheerder over te laten.

Robust quarantine management

Wanneer berichten in quarantaine worden geplaatst, ontvangen gebruikers een e-mailbericht, waarna ze de berichten in kwestie zelf kunnen beheren. Bovendien kunnen systeembeheerders het systeem zo instellen dat ze regelmatig samenvattende rapporten ontvangen. Als iemand op een mailbericht zit te wachten, kan een systeembeheerder gemakkelijk beslissen om berichten vanaf een centrale quarantaine te wissen of vrij te geven.

Cluster support

Oplossingen van ESET ondersteunen het creëren van clusters, waardoor producten met elkaar kunnen communiceren en configuratie, meldingen, informatie uit greylistingdatabases en meer kunnen uitwisselen. Daarnaast ondersteunt dit Windows Failover Clusters en Network Load Balancing-clusters (NLB-clusters) om bescherming voor ondernemingen mogelijk te maken.

Unparalleled speed

Prestaties en stabiliteit behoren tot de essentiële capaciteiten voor een mailproduct. Ondernemingen moeten er zeker van kunnen zijn dat hun e-mailberichten zonder vertraging worden verwerkt. ESET beschikt over een echt 64-bit product dat clustering mogelijk maakt, zodat snelheid nooit een probleem is voor kleine of grote organisaties.

Flexible and scalable

ESET Mail Security maakt op onderdelen gebaseerde installatie mogelijk en biedt systeembeheerders op die manier de mogelijkheid om slechts een bepaald onderdeel van de oplossing te selecteren. ESET Mail Security biedt ook de mogelijkheid om het scannen van specifieke objecten of processen bij ontvangst uit te sluiten, om op die manier de interferentie met het proces zoveel mogelijk te beperken en de back-upsnelheid en de procesintegriteit te verbeteren.

System requirements

ESET Mail Security VOOR MICROSOFT EXCHANGE SERVER

 • Besturingssystemen:
  Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008 SP2,
  Microsoft Small Business Server 2011, 2008,
 • Mailservers:
  Microsoft Exchange Server 2019, 2016, 2013, 2010, 2007
 • Compatibel met ESET PROTECT-console.

ESET Mail Security VOOR LINUX / FREEBSD

 • Besturingssystemen:
  Linux – Kernel versie 2.6.x of hoger
  glibc 2.3.6 of hoger
  FreeBSD – Versie 6.x, 7.x, 8.x & 9.x
 • Compatibel met ESET PROTECT-console.

ESET Mail Security voor IBM Domino

 • Besturingssystemen:
  Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008 SP2
  IBM Domino 6.5.4 en nieuwer
  HCL Domino 11
 • Compatibel met ESET PROTECT-console.