E-mailbeveiliging

ESET Mail Security

Biedt een extra beveiligingslaag voor organisaties die willen voorkomen dat dreigingen hun gebruikers bereiken. Deze beveiliging omvat:

 • Anti-spam
 • Anti-phishing
 • Antimalware
 • Optionele Advanced Threat Defense
 • Uitgebreide beveiliging voor mailservers
 • Bescherming van uw hostserver

Ontdek functies

Anti-spam

Nu met een verbeterde, bekroonde motor die betere prestaties levert, filtert dit essentiële onderdeel alle spam-e-mails en houdt het de mailboxen van gebruikers vrij van ongewenste of ongevraagde berichten.

Anti-malware

Onze tweede laag bescherming ingebouwd in ESET Mail Security biedt detectie van verdachte of kwaadaardige bijlagen om te voorkomen dat gebruikers geïnfecteerd raken.

Anti-phishing

Voorkomt dat gebruikers toegang krijgen tot webpagina's die bekend staan als phishing-sites. E-mailberichten kunnen links bevatten die leiden naar phishing-webpagina's. Dergelijke e-mails worden gefilterd.

Regels

Het uitgebreide regelsysteem van ESET stelt beheerders in staat om handmatig de voorwaarden voor het filteren van e-mails en de acties met de gefilterde e-mails te definiëren.

Hybride Office 365-scanning

Ondersteunt bedrijven die Microsoft Exchange gebruiken in een hybride opstelling.

Webgebaseerde quarantaine

E-mails worden automatisch aan gebruikers verstrekt over hun spam-e-mails die in quarantaine zijn geplaatst. Gebruikers kunnen dan inloggen en hun eigen spam beheren in plaats van dat dit alleen door de beheerder wordt beheerd.

Robuust quarantainebeheer

In het geval berichten in quarantaine worden geplaatst, ontvangen gebruikers e-mails waarmee ze zelf het berichtenbeheer kunnen afhandelen. Bovendien kunnen beheerders op regelmatige basis samenvattende rapporten laten versturen. Echter, wanneer iemand op een e-mail wacht, kan een beheerder gemakkelijk beslissen om berichten uit een centrale quarantaine te verwijderen of vrij te geven.

Clusterondersteuning

ESET-oplossingen ondersteunen het creëren van clusters, waardoor producten met elkaar kunnen communiceren en configuraties, meldingen, greylisting-database-informatie en meer kunnen uitwisselen. Bovendien ondersteunt dit Windows Failover Clusters en Network Load Balancing (NLB) clusters om bescherming van ondernemingsniveau mogelijk te maken.

Ongeëvenaarde snelheid

Prestatie en stabiliteit zijn essentiële capaciteiten voor een mailproduct. Bedrijven hebben de zekerheid nodig dat hun e-mail zonder vertraging wordt verwerkt. ESET biedt een echt 64-bit product dat clustering mogelijk maakt om ervoor te zorgen dat snelheid nooit een zorg is voor organisaties van elke grootte.

Flexibel en schaalbaar

ESET Mail Security enables component-based installation, providing admin with an opportunity to select only a certain solution component. Also, ESET Mail Security allows exclusion of specific objects or processes from on-access scanning, thus minimizing interference with the process to improve backup speed and process integrity.

Systeemvereisten

ESET Mail Security VOOR MICROSOFT EXCHANGE SERVER

 • Besturingssystemen:
  Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008 SP2
  Microsoft Small Business Server 2011
 • Mail Servers:
  Microsoft Exchange Server 2019, 2016, 2013, 2010, 2007
 • Compatibel met ESET PROTECT console.

ESET Mail Security voor IBM Domino

 • Besturingssystemen:
  Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008 SP2
  IBM Domino 6.5.4 en nieuwer
  HCL Domino 11
 • Compatibel met ESET PROTECT console.