ESET behaalt eerste plaats in vergelijkende testen VB Spam Email Security

Next story
ESET

4 April 2019 – ESET, wereldleider in cybersecurity, behaalde een VBSpam+ certificaat in het nieuwste rapport van Virus Bulletin, de onafhankelijke organisatie met wereldfaam voor testen en certificering.

De ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server software behaalde deze certificering bij de VBSpam testen van maart 2019 (VBSpam Email Security Comparative Review March 2019). Deze testen analyseerden 11 complete oplossingen voor e-mail en zeven ‘zwarte lijsten’ om hun prestaties te meten bij verschillende streams gewenste, ongewenste en kwaadaardige e-mails. Het VBSpam certificeringsproces is een test van internationaal niveau voor beveiligingsoplossingen in e-mail voor bedrijven. Het levert een overzicht van de prestaties van de meest geavanceerde spamfiltertechnologieën.

ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server behaalde de hoogste score, SPAM+, die slechts aan vier producten werd toegekend. Voor ESET resulteerde dit in een eerste plaats, gedeeld met FortiMail, een concurrerend product.

Naast het testen van de snelheid waarmee spam wordt gevangen, waren de testen van maart 2019 ook de eerste testen voor ‘phishing‘, de mail-subcategorie met links naar een fake login pagina of naar een pagina om malware te downloaden. ESET was het enige beoordeelde product dat geen enkele phishing e-mail miste en een vangstpercentage van 100 % behaalde.

In een reactie op deze resultaten, verklaarde Jakub Debski, ESET Chief product officer: “ESET’s erkenning als leader in e-mail security voor bedrijven bewijst onze toewijding om de bedrijven de beste beveiligingsoplossing te beiden. E-mail wordt als communicatietool door alle bedrijven gebruikt en de beveiliging van e-mail is van kapitaal belang voor de veiligheid van de bedrijven. We zijn dus zeer fier een betrouwbare oplossing te bieden aan bedrijven wereldwijd.

Over ESET

Al 30 jaar ontwikkelt ESET®wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.

ESET beschermt en controleert onopvallend 24/7, werkt de bescherming bij in real time en maakt het mogelijk dat bedrijven en gebruikers zonder onderbreking kunnen werken. Evoluerende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Bezoek voor meer info www.eset.com of volg ons op LinkedInFacebook en Twitter.

Persinformatie

Voor meer informatie of voor het testen met ESET kan u contact opnemen met:

MGK Technologies

+352  26 18 51

www.eset.be

Key Communications
Catherine d’Adesky / Louise Biron
+32 (0)475 48 62 68
+32 (0)2 230 40 72
catherine@keycommunications.be

louise@keycommunications.be
www.keycommunications.be

Wil  je geen berichten van ESET ontvangen,  laat het dan weten aan louise@keycommunications.be

louise@keycommunications.be