Leiderschap in Enterprise Security toegekend aan ESET in nieuwste Kuppinger Cole Leadership Compass

Next story
ESET

24 April 2018 – ESET, leider in information security, werd beloond met de hoogste onderscheiding in de categorieën Innovatie, Product, Markt en „Overall Leader“ door de ‘Kuppinger Cole Leadership Compass Enterprise Endpoint Security: Anti-Malware Solutions‘.

Het jaarverslag van Kuppinger Cole beoordeeld de belangrijkste vendors in de markt voor enterprise endpoint security, met een speciale focus op enterprise anti-malware oplossingen. Voor deze beoordeling evalueert Kuppinger Cole product- en servicefunctionaliteit, innovatie en het marktaandeel van elke vendor die in het rapport wordt opgenomen.

In de categorie “Innovation Leadership”, worden door Kuppinger Cole vendors als leiders erkent als ze hun huidige of aankomende producten nieuwe technologieën en functionaliteiten inzetten om geavanceerde malware te detecteren en te verwijderen. ESET wordt geprezen voor zijn veelzijdige detectie array die helpt bij het identificeren en verijdelen van de bedreigingen waarmee bedrijven geconfronteerd worden. Kuppinger Cole vermeldt ook dat ESET uitblinkt bij het detecteren van bestandsloze malware, polymorfisme en ransomware.

We zijn zeer vereerd dat onze oplossingen voor bedrijfsbeveiliging erkend worden door Kuppinger Cole,” zegt Juraj Malcho, Chief Technology Officer ESET. “Bedrijven hebben te maken met bijzonder innoverende vijanden, die een waaier aan technologieën kunnen inzetten om hun endpoints en netwerken aan te vallen. ESET verbindt zich ertoe de best-in-class oplossingen te bieden zodat bedrijven deze aanvallen beter kunnen detecteren en zich kunnen beschermen.” 

Verder evalueert het rapport elke vendor op vijf vooraf geselecteerde beveiligingscriteria die van essentieel belang zijn voor eindbeslissers van bedrijven en organisaties. ESET kreeg de vermelding “strong positive” in de categorieën Functionaliteit, Integratie, en Gebruikersvriendelijkheid en een vermelding “positive” in Security en Interoperabiliteit. Deze beoordelingen erkennen de expertise van ESET bij het aanbieden van geavanceerde en schaalbare beveiligingsoplossingen aan de bedrijfswereld.

In de categorie “Overall Leadership”, werd ESET hooggeplaatst dankzij zijn dertigjarige geschiedenis in het bestrijden van malware en het aanbieden van innoverende producten en oplossingen. Kuppinger Cole identificeert “Overall Leaders” door een gecombineerde evaluatie in de categorieën van producten, marktaandeel en innovatie.   

Om het rappoort te bekijken, klik hier.

Over ESET

Al 30 jaar ontwikkelt ESET®wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.

ESET beschermt en controleert onopvallend 24/7, werkt de bescherming bij in real time en maakt het mogelijk dat bedrijven en gebruikers zonder onderbreking kunnen werken. Evoluerende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Bezoek voor meer info www.eset.com of volg ons op LinkedInFacebook en Twitter.

Persinformatie

Voor meer informatie of voor het testen met ESET kan u contact opnemen met:

MGK Technologies

+352  26 18 51

www.eset.be

Key Communications
Catherine d’Adesky / Louise Biron
+32 (0)475 48 62 68
+32 (0)2 230 40 72
catherine@keycommunications.be

louise@keycommunications.be
www.keycommunications.be

Wil  je geen berichten van ESET ontvangen,  laat het dan weten aan louise@keycommunications.be