ESET® ENTERPRISE INSPECTOR

Zorg voor uitstekende zichtbaarheid en gesynchroniseerde sanering met ESET EDR

110m+
gebruikers in de hele wereld

400k+
zakelijke klanten

200+
landen & gebieden

13
globale R&D-centra

ESET Enterprise Inspector

Een Endpoint Detection & Response-tool die het mogelijk maakt om continu uitgebreid toezicht te houden op real-time eindpuntactiviteiten, verdachte processen diepgaand te analyseren en onmiddellijk te reageren op incidenten en breuken. In combinatie met het ESET Endpoint Protection Platform is ESET Enterprise Inspector een complete oplossing voor preventie, detectie en sanering:

Checkmark icon

APT's (Advanced Persistent Threats) detecteren

Checkmark icon

Houd fileless attacks tegen

Checkmark icon

Houd zerodaybedreigingen tegen

Checkmark icon

Bescherming tegen ransomware

Checkmark icon

Voorkom overtreding van het bedrijfsbeleid


Instelbare gevoeligheid

Met de EDR-tool van ESET kunt u valse alarmen gemakkelijk uitschakelen door de detectiegevoeligheidsregels voor verschillende computergroepen of gebruikers aan te passen. Combineer criteria zoals bestandsnaam/pad/hash/opdrachtregel/ondertekenaar om de activeringsvoorwaarden fijn af te stemmen.

MITRE ATT&CK™

ESET Enterprise Inspector verwijst naar het MITRE Adversarial Tactics, Techniques, and Common Knowledge (ATT&CK™) framework, dat u met één klik uitgebreide informatie geeft over zelfs de meest complexe bedreigingen.

Open architectuur en integratie

ESET Enterprise Inspector werkt met een uniek op gedrag en reputatie gebaseerd detectiesysteem dat volledig transparant is voor veiligheidsteams. Alle regels kunnen gemakkelijk via XML worden bewerkt, zodat de teams de regels fijn kunnen afstellen of aanmaken, zodat ze inspelen op de behoeften van specifieke bedrijfsomgevingen, inclusief SIEM-integratie.

EEI dashboard screenshot
EEI dashboard screenshot

Remote access

ESET Enterprise Inspector beschikt over PowerShell mogelijkheden op afstand waarmee Security Engineers de computers van hun organisatie op afstand kunnen inspecteren en configureren, zodat een geavanceerde respons kan worden bereikt zonder de workflow van de gebruiker te onderbreken.

Use cases

PROBLEEM
Opsporen en tegenhouden van bedreigingen

Uw early warning system of Security Operation Center (SOC) waarschuwt u voor nieuwe bedreigingen. Wat zijn uw volgende stappen?

OPLOSSING

 • Maak gebruik van een early warning system om gegevens over komende of nieuwe bedreigingen op te zoeken.
 • Doorzoek alle computers op de aanwezigheid van nieuwe bedreigingen.
 • Doorzoek alle computers naar indicatoren van bestaande bedreigingen voordat de waarschuwing werd weergegeven.
 • Voorkom dat bedreigingen in uw netwerk kunnen infiltreren of binnen de organisatie kunnen worden uitgevoerd.

Mitsubishi logo

beschermd door ESET sinds 2017
meer dan 9,000 endpoints

beschermd door ESET sinds 2016
meer dan 4.000 mailboxes

Canon logo

beschermd door ESET sinds 2016
ruim 14.000 endpoints

T-com logo

ISP-beveiligingspartner sinds 2008
2 miljoen klanten

ESET maakt het verschil

Detectie van anomalieën en ongewoon gedrag

Controleer acties die door een uitvoerbaar bestand werden uitgevoerd en beoordeel met behulp van het LiveGrid® Reputation-systeem van ESET snel of de uitgevoerde processen veilig of verdacht zijn. Wanneer computers per gebruiker, departement of andere criteria in groepen worden samengebracht, kunnen veiligheidsteams snel identificeren of de gebruiker bevoegd is om een specifieke actie uit te voeren, of nagaan of een abnormale actie wordt uitgevoerd.

Inbreuk op het bedrijfsbeleid

Houd de uitvoering van kwaadaardige modules op elke computer in het netwerk van uw organisatie tegen. De open architectuur van ESET Enterprise Inspector biedt de nodige flexibiliteit om inbreuken op beleidsregels in verband met het gebruik van specifieke software, zoals torrent-apps, cloud-storageoplossingen, tor browsen of andere ongewenste software, te detecteren.

Opsporen van bedreigingen

Sorteer gegevens met behulp van filters op basis van populariteit van het bestand in kwestie, reputatie, digitale handtekening, gedrag of contextuele informatie. Wanneer u meerdere filters instelt, kunnen bedreigingen op een geautomatiseerde manier en gemakkelijk worden opgespoord - ook bedreigingen in de vorm van APT's en doelgerichte aanvallen. De filters kunnen aan de omgeving van elke onderneming worden aangepast.

Onderzoek en remediëring

Maak gebruik van een ingebouwde set regels of stel uw eigen regels op om op gedetecteerde incidenten te reageren. Bij elk geactiveerd alarm wordt een volgende stap voorgesteld met de bedoeling om het probleem op te lossen. Deze functionaliteit helpt ervoor te zorgen dat geen enkel incident door de mazen van het net glipt.

Incidentdetectie (analyse van basisoorzaak)

Bekijk alle veiligheidsincidenten snel en gemakkelijk in de alarmrubriek. Met enkele klikken kunnen veiligheidsteams een volledige analyse van de basisoorzaken bekijken, waar ze onder meer een antwoord vinden op de vragen waar de bedreiging toesloeg en waar en wanneer het uitvoerbare bestand, het script of de actie werd uitgevoerd.

Scoring

Geef prioriteit aan de ernst van alarmen met een scoringsfunctie die een ernstwaarde toekent aan incidenten en stelt de beheerder in staat om eenvoudig computers met een hogere waarschijnlijkheid van een potentieel incident te identificeren.


ESET voldoet aan ISO/IEC 27001:2013 - een internationaal erkende en toepasselijke beveiligingsstandaard voor de implementatie en het beheer van informatiebeveiliging. Zie het certificaat.

ESET laat zien dat het in staat is om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de regelgeving voor een kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) in overeenstemming met ISO 9001:2015. Ziet het certificaat.

De certificering wordt toegekend door de door derden geaccrediteerde certificeringsinstantie SGS en toont aan dat ESET volledig in overeenstemming is met de beste praktijken in de sector.

Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen

Bezorg ons uw contactgegevens, zodat we een geïndividualiseerde offerte kunnen opstellen die perfect aan uw eisen beantwoordt.
Vrijblijvend.

Ontdek aanvullende diensten bij ESET Enterprise Inspector

ESET Deployment & Upgrade

Vakmensen van ESET installeren en configureren producten van ESET in uw omgeving en organiseren de nodige training, zodat medewerkers in uw organisatie vlot nieuwe oplossingen kunnen ontplooien en upgraden.

ESET Threat Monitoring

ESET-experts monitoren de veiligheid van uw netwerk en uw endpoint constant en verwittigen u in real time wanneer iets verdachts uw aandacht vraagt.

ESET Threat Hunting

ESET-experts helpen klanten gegevens, evenementen en alarmen die door ESET Enterprise Inspector worden gemeld, te onderzoeken en bieden daarbij verschillende diensten aan, zoals analyse van de basisoorzaak, forensisch onderzoek en nuttig advies over oplossingen van problemen.

Looking for the complete security of your network?

Gerelateerde enterprise oplossingen

ESET Dynamic Mail Protection solution icon

ESET Remote Workforce

 • Cloud-based Management Console
 • Full Disk Encryption
 • Endpoint Security Platform
 • Cloud Sandbox Analysis
ESET Targeted Attack Protection solution icon

ESET Targeted Attack Protection

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis
 • Endpoint Detection & Response

Related SMB solutions

 • ESET Endpoint Security
  Bekroonde technologie in meerdere lagen, waarin machine learning, big data en menselijke knowhow met elkaar worden gecombineerd.
 • ESET Dynamic Threat Defense
  Op de cloud gebaseerde sandboxingtechnologie detecteert bedreigingen die nooit eerder werden ontdekt of zerodaybedreigingen.
 • ESET Deployment & Upgrade
  Snelle en naadloze klantenondersteuning voor alle nieuwe implementaties of upgrades.

Stay on top of cybersecurity news

Brought to you by awarded and recognized security researchers from ESET's 13 global R&D centers.

Bedrijfsblog

Online, open- or mobile banking — securing our many money management options

The first online checking account, offered by Wells Fargo Bank in the U.S., went live in 1995. That kickoff was a clear sign that digitalization had intersected with personal finance by creating a...

Malware that targets point-of-sale systems in the hospitality sector stalks prey where security isn’t

ModPipe malware targets the point-of-sale software ORACLE MICROS Restaurant Enterprise Series (RES) 3700 POS, which is used extensively in the hospitality and retail industries.

See more