Volgens beoordelingen door G2

ESET IS DE 2020 ANTIVIRUS LEADER

ESET Endpoint Security is beoordeeld als een van de beste AV-oplossingen door de G2-klanttevredenheidsranglijst in het Small-Business Grid Report voor Antivirus Zomer 2020

VOLDOET AAN DE EISEN

Onze MKB-klanten kunnen vertrouwen op ESET Endpoint Security, omdat het precies doet wat het moet doen, zodat ze zich kunnen concentreren op andere belangrijke taken.

ZOU ESET ENDPOINT SECURITY AANRADEN

Er is geen betere reden om te kiezen voor een antivirusoplossing dan de aanbeveling van een echte, tevreden gebruiker.

GEBRUIKERSGEMAK

Elke IT-beheerder waardeert het eenvoudige, eenvoudige gebruik van zijn endpointbeveiligingsproduct, waardoor zijn dagelijkse werk veel gemakkelijker wordt.

GEMAKKELIJKE SET-UP

Installeer en heb er verder geen omkijken naar, ESET Endpoint Security kan eenvoudig worden ingesteld in een kwestie van minuten, ongeacht het type apparaat.

G2 Small-Business Grid® Report voor Antivirus Summer 2020

We zijn er trots op aan te kondigen dat kleine zakelijke klanten kiezen voor ESET Endpoint Security voor hun AV-bescherming en vertrouwen als een "Leader" gebaseerd op hoge tevredenheidsscores en onze grote marktaanwezigheid. 99% van de gebruikers gaf ons 4 of 5 sterren, en 94% zal waarschijnlijk de oplossing aanbevelen.

Kijk het volledige G2 Small-Business Grid Report na voor gedetailleerde inzichten en beoordelingen.

Toegang krijgen tot het rapport

Dit is wat de G2 reviewers te zeggen hadden over ESET  AV oplossingen

"Gemakkelijk te implementeren en te beheren. Werkt geweldig in het stoppen van malware die het netwerk binnenkomt. Wordt voortdurend bijgewerkt. Integreert goed met browsers."

Greg M.

Full G2 review

Dit is wat de G2 reviewers te zeggen hadden over ESET  AV oplossingen

"Minimale impact op de snelheid van de computer. Bemoeit zich niet met andere software (meestal). Heeft ons niet toegestaan om een virus te krijgen sinds ons kantoor het gebruikt."

Joshua V.

Full G2 review

Dit is wat de G2 reviewers te zeggen hadden over ESET  AV oplossingen

"Heel eenvoudig te bedienen, en ik heb geen virus meer gehad sinds ik het begon te gebruiken. Als ik iets moet zien dat in quarantaine is geplaatst, is dat makkelijk te doen en ze laten het me weten als ik iets doe dat ik in gevaar brengt."

Lisa P.

Full G2 review

ESET-beveiliging beschermt tegen ransomware

Krijg effectieve bescherming tegen ransomware met ESET meerlaagse endpoint beveiliging inclusief Ransomware Shield en LiveGrid® bescherming via de cloud en netwerk aanvalsbescherming. Combineer ESET's krachtige scan-engine met ESET Cloud Administrator (ECA) en krijg gedetailleerd inzicht in het netwerk.