De klanten hebben gesproken! ESET werd door de sector erkend als de Keuze van Klanten onder de Eindpunt Beveiligings Platformen

91% van de klanten zou ESET aanbevelen volgens Gartner Peer Insights*

We zijn er trots op dat ESET door collega's is erkend als een keuze van de klant in het 2023 Gartner Peer Insights Voice of the Customer for Endpoint Protection Platforms rapport.

97% van de gebruikers van Gartner Peer Insights gaven ESET PROTECT een waardering van 5 of 4 sterren.* Klanten waarderen onze oplossing in gelijke mate voor Productcapaciteiten, Verkoopservaring, Uitrolervaring en Ondersetuningservaring met een waardering van 4,6 op 5 voor elke categorie.*

Volgens Gartner is "The Voice of the Customer" een document dat de beoordelingen van Gartner Peer Insights samenvat in inzichten voor IT-besluitvormers. Dit geaggregeerde sector-perspectief is, samen met de individuele gedetailleerde beoordelingen, een aanvulling op het expertonderzoek van Gartner en kan een belangrijke rol spelen in uw aankoopproces, omdat het zich richt op directe sector-ervaringen met het implementeren en gebruiken van een oplossing." Het rapport vermeldt verder dat, "Leveranciers die in het kwadrant rechtsboven van de "Voice of the Customer" staan, worden erkend met de Gartner Peer Insights Customers' Choice onderscheiding, aangeduid met een Customers' Choice badge. De erkende leveranciers voldoen aan of overtreffen zowel de marktgemiddelde algemene ervaring als de marktgemiddelde gebruikersinteresser en aanvaarding."

Source: Gartner, Voice of the Customer for Endpoint Protection Platforms, Peer Contributors, 18. September 2023.

 

ESET biedt gratis toegang tot de 2023 Gartner Voice of the Customer for Endpoint Protection Platforms. Vraag het rapport nu aan door het formulier in te vullen.


*gebaseerd op 142 totale beoordelingen per 30 juni 2023.
GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk, en de GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS' CHOICE badge en PEER INSIGHTS zijn handelsmerken en dienstmerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van Gartner Peer Insights bestaat uit de meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen met de leveranciers die zijn vermeld op het platform, mag niet worden opgevat als verklaringen over feiten, noch vertegenwoordigen zij de standpunten van Gartner of gelieerde ondernemingen. Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in deze inhoud wordt afgebeeld en geeft geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze inhoud, over de nauwkeurigheid of volledigheid ervan, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het gehele document. Het Gartner-document is op verzoek verkrijgbaar bij ESET.

Krijg gratis toegang tot het Gartner-rapport

Maak kennis met ESET

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor een uitgebreide, gelaagde bescherming tegen cyberbedreigingen voor bedrijven en consumenten wereldwijd. ESET is al lange tijd pionier op het gebied van machine learning en cloudtechnologieën die malware voorkomen, detecteren en erop reageren. ESET is een privébedrijf dat wereldwijd wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling stimuleert.

0bn+
internetgebruikers beschermd door ESET-technologie"
1
R&D-centra wereldwijd
0k+
zakelijke klanten in 195 landen en gebieden

"Wij zijn toegewijd aan het beschermen van de vooruitgang die technologie mogelijk maakt."
Richard Marko, CEO, ESET

"Wij zijn toegewijd aan het beschermen van de vooruitgang die technologie mogelijk maakt."
Richard Marko, CEO, ESET