ESET genaamd 'Top Player'
in Radicati APT Protection

Market Quadrant 2021

ESET is voor het tweede jaar op rij een ’Top Player’ in Radicati’s 2021 Advanced Persistent Threat (APT) Market Quadrant.

Het Radicati-rapport onderzocht Advanced Persistent Threat Protection, een set van geïntegreerde oplossingen voor de detectie, preventie en mogelijke remediëring van zero-day threats een persistent malicious attacks.

Radicati definieert Top Players als "de huidige marktleiders met producten die zowel een breedte als diepte van functionaliteit bieden, alsmede een solide visie voor de toekomst. Top Players geven vorm aan de markt met hun technologie en strategische visie. Leveranciers worden niet van de ene op de andere dag een Top Player."

Enkele van de belangrijkste kenmerken en mogelijkheden die in het rapport aan bod komen zijn, maar niet beperkt tot, endpoint detection and response (EDR), inzetmogelijkheden, platformondersteuning, malwaredetectie, sandboxing en quarantaine, forensisch onderzoek en analyse van zero-day en advanced threats.

ESET wordt geprezen om zijn sterke endpoint detection and response (EDR) mogelijkheden zoals real time data rapportering inclusief proces en script uitvoering en hun uitgebreide herstel/reactie capaciteiten. Het rapport belicht ook ESET-oplossingen voor inzetgemak en gebruiksgemak, en biedt ook meertalige support.

Juraj Malcho, ESET’s chief technology officer, reageerde, “We are thrilled to be recognized as a Top Player in Radicati’s 2021 APT Protection Market Quadrant. Being ranked as a Top Player for a second year in a row reflects ESET’s continued drive to innovate and provide a holistic product portfolio to cover even the most advanced persistent threat scenarios. The past year has only reinforced how crucial IT security is for businesses of all shapes and sizes, and we pride ourselves on our real-world-tested solutions, and on our commitment to creating a safer world for all users of technology.”

Ontdek hoe ESET's beveiligingsportfolio voor ondernemingen het volgende omvat een unieke combinatie van geavanceerde oplossingen, met inbegrip van sterke EDR-mogelijkheden door ESET Enterprise Inspector, die perfect zouden kunnen zijn voor uw bedrijf.

Voor meer details, download een een gratis exemplaar.

Disclaimer: Radicati Market QuadrantSM is auteursrechtelijk beschermd maart 2021 door The Radicati Group, Inc. Reproductie in zijn geheel of gedeeltelijk is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Radicati Group. Leveranciers en producten die in Radicati Market QuadrantsSM worden afgebeeld, moeten niet worden beschouwd als een goedkeuring, maar eerder als een maatstaf voor de mening van The Radicati Group, gebaseerd op productbeoordelingen, primaire onderzoeken, interviews met leveranciers, historische gegevens en andere meetgegevens. De Radicati Group beoogt met haar marktkwadranten een van de vele informatiebronnen te zijn die lezers gebruiken om meningen te vormen en beslissingen te nemen. Radicati Market QuadrantsSM zijn tijdgevoelig, ontworpen om het landschap van een bepaalde markt op een bepaald moment in de tijd weer te geven. De Radicati Groep wijst alle garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid of volledigheid van dergelijke informatie van de hand. De Radicati Groep is niet aansprakelijk voor fouten, omissies of onvolkomenheden in de hierin opgenomen informatie of voor interpretaties daarvan.

Get Access to the Report

ESET® is een multinationale softwarebeveiligingspartner. Wij beschermen meer dan 110 miljoen gebruikers over de hele wereld, en wij zijn de nummer 1 endpoint security partner van de EU. ESET is in privé-handen en vrij van de beperkingen van snelle ROI voor investeerders, wat ons toelaat om ons uitsluitend op beveiliging te concentreren. Gesteund door 13 R&D centers worldwide, ESET levert al meer dan 30 jaar baanbrekende technologische innovatie en is het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100 awards.