Upgrade van gratis ESET online scanner – om nog gemakkelijker te scannen

Next story

ESET®, al meer dan twee decennia wereldwijd pionier in proactieve bescherming, brengt de nieuwe versie  van  ESET Online Scanner, een gratis app op zijn ThreatSense® gebaseerd, voor compleet scannen en schoonmaken, van computers die een volledige antivirus scan rechtstreeks via de internet browser levert. 

Deze nieuwe versie van ESET Online Scanner is volledig onafhankelijk van de browser, wat betekent dat het gemakkelijk kan gebruikt worden op alle gekende browsers. Bovendien kan die nu zonder  beheerdersprivileges geïnstalleerd worden waardoor het scannen voor en verwijderen van  malware van computers nog eenvoudiger wordt.  

ESET Online Scanner werd weliswaar ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid maar beschikt ook over bijkomende eigenschappen om malware te verwijderen zoals:

 

  • Scan van autostart locaties – Maakt het scannen mogelijk op verborgen bedreigingen van autostart locaties en opstartsector gewoon door deze optie te kiezen in de geavanceerde instellingen/opgegeven scandoelen;

  • Schoonmaken van malware in het systeemregister – Verwijdert malware dat zich in het systeemregister bevindt;

  • Schoonmaken bij het heropstarten en opnieuw scannen – ESET Online Scanner kan, indien nodig, de meest hardnekkig malware taggen voor een automatische schoonmaak bij het heropstarten.

Voor meer informatie over de gratis ESET Online Scanner, bezoek ESET Knowledgebase en run it directly from Eset.com/be-du.


 

Over ESET

Sinds 1987, ESET® ontwikkelt bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwicht tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires.

Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedIn, Facebook en Twitter.


PERSINFORMATIE

Voor het contacteren van een antivirus specialist van ESET of voor het testen van een product kunt u terecht bij:

Catherine d'Adesky / Louise Biron
Key Communications 
+32 2 230 40 72
catherine@keycommunications.be 
louise@keycommunications.be

Marc Mutelet
MGK Technologies
www.eset.com/be-du