ESET® ELITE TARGETED ATTACK PROTECTION BUNDLED SOLUTIONS

Ongeëvenaarde beveiliging en forensische oplossing voor een maximale veiligheid van uw organisatie

ESET Elite Targeted Attack Protection

Krachtige preventie van malware, exploitatiebedreigingen en ransomware voor ondernemingen, gecombineerd met ESET EDR en Cloud Sandbox Analysis. Geïntegreerd en beheerd vanaf één enkel scherm vanwaar men een volledig zicht krijgt op het netwerk. Maakt het mogelijk:

 • Bescherming tegen doelgerichte aanvallen
 • Geavanceerde detectie van hardnekkige bedreigingen
 • Bescherming tegen ransomware
 • Detectie van zero-daybedreigingen
 • Preventie gegevensinbreuken
 • Volledige netwerkvisibiliteit
 • Consultancy over remediëring van de gevolgen van inbreuken
 • Reverse engineering van kwaadaardige stalen

Gebundelde oplossing voor onderneming omvat

Security Management Center

ESET Security Management Center is een gebruiksvriendelijke beheerconsole. Ze biedt realtime zicht op plaatselijke en externe eindpunten en stelt volledige verslagen op voor ESET-oplossingen op alle bestuurssystemen. Al die features worden vanaf één scherm beheerd.

Endpoint Protection Platform

ESET Endpoint Protection Platform van de jongste generatie combineert sterke preventie van malware, exploitatiebedreigingen en ransomware. Dit platform maakt optimaal gebruik van de meerlaagse benadering van ESET, waarbij machine learning, geavanceerde gedragsanalyse, big data en technologische knowhow met elkaar worden gecombineerd.

Op de cloud gebaseerde sandboxanalyse

ESET Dynamic Threat Defense is een op de cloud gebaseerde sandboxing-oplossing. Ze evalueert het gedrag van alle ingediende stalen met feeds met informatie over bedreigingen, meervoudige interne tools van ESET voor een statische en dynamische analyse en reputatiegegevens om zero-daybedreigingen te detecteren.

Endpointdetectie en reactie

ESET Enterprise Inspector is de flexibelste op maat gemaakte EDR-oplossing die op de markt verkrijgbaar is. Ze biedt een granulair zicht op en identificatie van abnormaal gedrag en inbreuken, risicobeoordeling, incidentreactie, onderzoek en doeltreffende remediëring.

Manuele malwareanalyse

Cyberbeveiligingsonderzoekers van ESET voeren onderzoeken en reverse engineering uit van potentieel schadelijke stalen. Vervolgens stellen ze een gedetailleerd verslag op waarin ze de kwaadaardige code en zijn gedrag ontleden en waarin ze aanbevelingen formuleren voor preventie, verwijdering en vermindering van zijn impact.

Forensische analyse en advies

On-demand onderzoek door een team cyberbeveiligingsexperts van ESET. Zij bieden gedetailleerde bijstand en remediëring, consultancy en suggesties om de bedrijfscontinuïteit te herstellen bij organisaties waar een inbreuk werd vastgesteld en waarin een grootschalige malware-infectie plaatsvond.

Use case: Ransomware

PROBLEEM

Uw early warning system of Security Operations Center (SOC) waarschuwt voor een nieuwe bedreiging. Wat zijn uw volgende stappen?

OPLOSSING

 • Maak gebruik van het early warning system om gegevens over komende of nieuwe bedreigingen op te zoeken.
 • Doorzoek alle computers op de aanwezigheid van de nieuwe bedreiging.
 • Gebruik ESET Enterprise Inspector om alle computers te doorzoeken naar indicatoren van bestaande bedreigingen voordat de waarschuwing wordt weergegeven.
 • Voorkom dat de bedreiging in uw netwerk kan infiltreren of binnen de organisatie kan worden uitgevoerd.

Use case: Gedragsdetectie en herhaalde overtreders

PROBLEEM

In uw netwerk zijn gebruikers actief die regelmatig overtredingen plegen op het vlak van malware.

De toestellen van deze gebruikers worden telkens opnieuw geïnfecteerd. Is dit toe te schrijven aan risicovol gedrag? Of worden ze vaker aangevallen dan andere gebruikers?

OPLOSSING

 • Bekijk problematische gebruikers en toestellen gemakkelijk met behulp van ESET Enterprise Inspector.
 • Voer snel een volledige basisoorzaakanalyse uit om de bron van infecties op te sporen.
 • Remedieer opgespoorde infectiedragers zoals mail, web of USB-toestellen.

Use case: Granulaire beveiliging voor verschillende functies binnen het bedrijf

PROBLEEM

Elke functie in de onderneming vereist een ander beschermingsniveau. Voor ontwikkelaars of IT-medewerkers moeten andere veiligheidsbeperkingen worden gehanteerd dan voor de kantoormanager of de CEO.

OPLOSSING

 • Configureer in het ESET Security Management Center een uniek beleid per computer of per server.
 • Pas automatisch een ander beleid toe op basis van een verschillende statische gebruikersgroep of een Active Directory-groep.
 • Verander automatisch de configuratie-instellingen door een gebruiker van de ene groep naar de andere te verplaatsen.

Use case: Ransomware

PROBLEEM

Een bedrijf is op zoek naar extra tools om ransomware op een proactieve manier te detecteren en wil onmiddellijk worden gewaarschuwd wanneer ransomware-achtig gedrag in het netwerk wordt aangetroffen.

OPLOSSING

 • Voer regels in om applicaties te detecteren die vanuit tijdelijke mappen worden uitgevoerd.
 • Voer regels in om Office-bestanden (Word, Excel, PowerPoint) te detecteren wanneer ze extra scripts of uitvoerbare bestanden uitvoeren.
 • Waarschuw als een van de vaakst voorkomende ransomware-extensies op een toestel wordt gedetecteerd.
 • Bekijk Ransomware Shield-waarschuwingen van ESET Endpoint Security Solutions in dezelfde console.

Use case: Fileless malware

PROBLEEM

Fileless malware is een relatief nieuwe bedreiging en doordat ze alleen in het geheugen bestaat, vereist ze een andere aanpak dan traditionele op bestanden gebaseerde malware.

OPLOSSING

 • Advanced Memory Scanner, een unieke technologie die door ESET op de markt wordt gebracht, biedt bescherming tegen dit soort bedreigingen door het gedrag van kwaadaardige processen te monitoren en ze te scannen zodra ze in het geheugen zichtbaar worden.
 • Besteed zo weinig mogelijk tijd aan het verzamelen en het onderzoeken van gegevens door de bedreiging naar ESET Threat Intelligence te uploaden, waar men informatie kan bezorgen over de manier waarop de bedreiging werkt.
 • Door de combinatie van meerlaagse technologie, machine learning en menselijke knowhow kunnen onze klanten op het hoogst mogelijke beschermingsniveau rekenen.

protected by ESET since 2017
more than 9,000 endpoints

protected by ESET since 2016
more than 4,000 mailboxes

protected by ESET since 2016
more than 32,000 endpoints

ISP security partner since 2008
2 million customer base

Aanbevolen cyberbeveiligingsdiensten

ESET Threat Monitoring

Dagelijkse monitoring van gegevens/evenementen/alarmen die door ESET Enterprise Inspector worden voortgebracht, waarschuwingen voor bedreigingen en aanbevelingen in verband met risicobeperking.

ESET Threat Hunting

Onderzoek op aanvraag van een specifieke set gegevens, evenementen en alarmen die door ESET Enterprise Inspector worden voortgebracht.

ESET Deployment & Upgrade Service

Installatie en configuratie van een specifiek product in uw omgeving waarmee u de complexiteit zoveel mogelijk kunt beperken en op bedrijfscontinuïteit kunt rekenen.

ESET Threat Intelligence

Vroege waarschuwingen over bedreigingen en uitgebreide gegevensfeeds van cloud-based cyberspace informatie die ESET bij meer dan 110 miljoen sensoren wereldwijd verzamelt.

ESET Premium Support

Premium ondersteuning door hooggekwalificeerde vakmensen van ESET die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, zodat u bijzonder snel wordt geholpen en u uw productiviteit en de waarde van uw veiligheidsoplossingen van ESET kunt maximaliseren.

ESET vormt al jarenlang onze betrouwbare beveiligingsoplossing. Ze doet wat ze moet doen; u hoeft zich verder geen zorgen te maken. ESET staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

- Jos Savelkoul, teamchef ICT-afdeling; Zuyderland ziekenhuis, Nederland; meer dan 10.000 license seats

Winnaar van de Bronze Award in de Gartner Peer Insights Customer Choice Awards for Endpoint Protection Platforms in 2017

Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen

Bezorg ons uw contactgegevens, zodat we een geïndividualiseerde offerte kunnen opstellen die perfect aan uw eisen beantwoordt.
Vrijblijvend.

Op zoek naar meer?

Voeg Data Access Protection toe

Voeg volledige beveiliging voor mailsysteem toe

Blijf helemaal up-to-date met nieuws over cyberbeveiliging

Bezorgd door de bekroonde en algemeen erkende beveiligingsonderzoekers van de 13 wereldwijde R&D-centra van ESET.

Bedrijfsblog

How to protect your phone and data against face stealing scams

Cybercriminals can now steal facial recognition data and use AI to create deepfakes for authentication. What does it mean for consumers and business?

Kaseya DattoCon Europe: Why quality matters

Opting for cheap cybersecurity solutions could prove more costly than you think.

See more

We Live Security-blog

Should ransomware payments be banned? – Week in security with Tony Anscombe

The issue of whether to ban ransomware payments is a hotly debated topic in cybersecurity and policy circles. What are the implications of outlawing these payments, and would the ban be effective?

Understanding IoT security risks and how to mitigate them | Cybersecurity podcast

As security challenges loom large on the IoT landscape, how can we effectively counter the risks of integrating our physical and digital worlds?