ESET® TARGETED ATTACK PROTECTION

Preventie en detectie van en reactie op bekende en onbekende bedreigingen

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis
 • Endpoint Detection & Response
 • Manual Malware Analysis
 • Forensic Analysis & Consulting

ESET Targeted Attack Protection

Krachtige preventie van malware, exploitatiebedreigingen en ransomware, gecombineerd met ESET EDR en Cloud Sandbox Analysis. Geïntegreerd en beheerd vanaf één enkel scherm vanwaar men een volledig zicht krijgt op het netwerk. Maakt het mogelijk:

 • Bescherming tegen doelgerichte aanvallen
 • Geavanceerde detectie van hardnekkige bedreigingen
 • Bescherming tegen ransomware
 • Detectie van zerodaybedreigingen
 • Preventie gegevensinbreuken
 • Volledige netwerkvisibiliteit

Gebundelde oplossing voor onderneming omvat

Management Center

ESET PROTECT is een gebruiksvriendelijke beheerconsole. Ze biedt realtime zicht op plaatselijke en externe eindpunten en stelt volledige verslagen op voor ESET-oplossingen op alle bestuurssystemen. Al die features worden vanaf één scherm beheerd.

Endpoint Protection Platform

ESET Endpoint Protection Platform van de jongste generatie combineert sterke preventie van malware, exploitatiebedreigingen en ransomware. Dit platform maakt optimaal gebruik van de benadering in meerdere lagen van ESET, waarbij machine learning, geavanceerde gedragsanalyse, big data en technologische knowhow met elkaar worden gecombineerd.

Op de cloud gebaseerde sandboxanalyse

ESET Dynamic Threat Defense is een op de cloud gebaseerde sandboxing-oplossing. Ze evalueert het gedrag van alle ingediende stalen met feeds met informatie over bedreigingen, meervoudige interne tools van ESET voor een statische en dynamische analyse en reputatiegegevens om zero-daybedreigingen te detecteren.

Endpointdetectie en reactie

ESET Enterprise Inspector is de flexibelste op maat gemaakte EDR-oplossing die op de markt verkrijgbaar is. Ze biedt een granulair zicht op en identificatie van abnormaal gedrag en inbreuken, risicobeoordeling, incidentreactie, onderzoek en doeltreffende remediëring.

Use case: Gedragsdetectie en herhaalde overtreders

PROBLEEM

In uw netwerk zijn gebruikers actief die regelmatig overtredingen plegen op het vlak van malware.

De toestellen van deze gebruikers worden telkens opnieuw geïnfecteerd. Is dit toe te schrijven aan risicovol gedrag? Of worden ze vaker aangevallen dan andere gebruikers?

OPLOSSING

 • Bekijk problematische gebruikers en toestellen gemakkelijk met behulp van ESET Enterprise Inspector.
 • Voer snel een volledige basisoorzaakanalyse uit om de bron van infecties op te sporen.
 • Remedieer opgespoorde infectiedragers zoals mail, web of USB-toestellen.

Use case: Granulaire beveiliging voor verschillende functies binnen het bedrijf

PROBLEEM

Elke functie in de onderneming vereist een ander beschermingsniveau. Voor ontwikkelaars of IT-medewerkers moeten andere veiligheidsbeperkingen worden gehanteerd dan voor de kantoormanager of de CEO.

OPLOSSING

 • Configureer in het ESET Security Management Center een uniek beleid per computer of per server.
 • Pas automatisch een ander beleid toe op basis van een verschillende statische gebruikersgroep of een Active Directory-groep.
 • Verander automatisch de configuratie-instellingen door een gebruiker van de ene groep naar de andere te verplaatsen.

Use case: Netwerkvisibiliteit

PROBLEEM

Sommige bedrijven maken zich zorgen over de applicaties die gebruikers op hun systemen laten draaien.

U moet zich daarbij niet alleen zorgen maken over traditioneel geïnstalleerde applicaties, maar ook over draagbare applicaties die niet echt worden geïnstalleerd. Hoe kunt u controle behouden over die applicaties?

OPLOSSING

 • Gebruik ESET Enterprise Inspector om alle applicaties die op de toestellen werden geïnstalleerd, te bekijken en te filteren.
 • Bekijk en filter alle scripts op verschillende toestellen.
 • Voorkom op een eenvoudige manier dat niet-toegelaten scripts of applicaties beginnen te draaien.
 • Remedieer door gebruikers op de hoogte te brengen van niet-toegelaten applicaties en maak de installatie automatisch ongedaan.

Use case: Fileless malware

PROBLEEM

Fileless malware is een relatief nieuwe bedreiging en doordat ze alleen in het geheugen bestaat, vereist ze een andere aanpak dan traditionele op bestanden gebaseerde malware.

OPLOSSING

 • Advanced Memory Scanner, een unieke technologie die door ESET op de markt wordt gebracht, biedt bescherming tegen dit soort bedreigingen door het gedrag van kwaadaardige processen te monitoren en ze te scannen zodra ze in het geheugen zichtbaar worden.
 • Besteed zo weinig mogelijk tijd aan het verzamelen en het onderzoeken van gegevens door de bedreiging naar ESET Threat Intelligence te uploaden, waar men informatie kan bezorgen over de manier waarop de bedreiging werkt.
 • Door de combinatie van meerlaagse technologie, machine learning en menselijke knowhow kunnen onze klanten op het hoogst mogelijke beschermingsniveau rekenen.

beschermd door ESET sinds 2017
meer dan 9,000 endpoints

beschermd door ESET sinds 2016
meer dan 4.000 mailboxes

beschermd door ESET sinds 2016
ruim 14.000 endpoints

ISP-beveiligingspartner sinds 2008
2 miljoen klanten

Aanbevolen cyberbeveiligingsdiensten

ESET Threat Monitoring

Dagelijkse monitoring van gegevens/evenementen/alarmen die door ESET Enterprise Inspector worden voortgebracht, waarschuwingen voor bedreigingen en aanbevelingen in verband met risicobeperking.

ESET Threat Hunting

Onderzoek op aanvraag van een specifieke set gegevens, evenementen en alarmen die door ESET Enterprise Inspector worden voortgebracht.

ESET Deployment & Upgrade Service

Installatie en configuratie van een specifiek product in uw omgeving waarmee u de complexiteit zoveel mogelijk kunt beperken en op bedrijfscontinuïteit kunt rekenen.

ESET Threat Intelligence

Vroege waarschuwingen over bedreigingen en uitgebreide gegevensfeeds van cloud-based cyberspace informatie die ESET bij meer dan 110 miljoen sensoren wereldwijd verzamelt.

ESET Premium Support

Premium ondersteuning door hooggekwalificeerde vakmensen van ESET die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, zodat u bijzonder snel wordt geholpen en u uw productiviteit en de waarde van uw veiligheidsoplossingen van ESET kunt maximaliseren.

ESET vormt al jarenlang onze betrouwbare beveiligingsoplossing. Ze doet wat ze moet doen; u hoeft zich verder geen zorgen te maken. ESET staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

- Jos Savelkoul, teamchef ICT-afdeling; Zuyderland ziekenhuis, Nederland; meer dan 10.000 license seats

Winnaar van de Bronze Award in de Gartner Peer Insights Customer Choice Awards for Endpoint Protection Platforms in 2017

Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen

Bezorg ons uw contactgegevens, zodat we een geïndividualiseerde offerte kunnen opstellen die perfect aan uw eisen beantwoordt.
Vrijblijvend.

Op zoek naar meer?

Voeg Data Access Protection toe

Voeg volledige beveiliging voor mailsysteem toe

Blijf helemaal up-to-date met nieuws over cyberbeveiliging

Bezorgd door de bekroonde en algemeen erkende beveiligingsonderzoekers van de 13 wereldwijde R&D-centra van ESET.

Bedrijfsblog

Employee smartphones, a pack of risks in a pocket. How to minimize your business’ attack surface

With proactive prevention, companies can mitigate threats from mobile devices before they can do wider harm.

a computer chip on a motherboard

Future-proofing PC fleets with the powerful pairing of Intel® Threat Detection Technology and AI-Native endpoint protection

The integration of ESET PROTECT with Intel TDT reflects a collaborative shift in the cybersecurity landscape, offering opportunities for wider integration among hardware and software providers.

See more

We Live Security-blog

The who, where, and how of APT attacks – Week in security with Tony Anscombe

This week, ESET experts released several research publications that shine the spotlight on a number of notable campaigns and broader developments on the threat landscape

To the Moon and back(doors): Lunar landing in diplomatic missions

ESET researchers provide technical analysis of the Lunar toolset, likely used by the Turla APT group, that infiltrated a European ministry of foreign affairs