The Forrester Wave™:

Endpoint Security Suites, Q2 2018

ESET is recognized as ‘a leader’ in the 2018 Forrester Wave™ Endpoint Security Suites report

ESET is een van de weinige bedrijven die door Forrester zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Forrester Wave ™: Endpoint Security Suites, evaluatie Q2 2018. Dit prestigieuze, gerespecteerde en onafhankelijke analistenrapport beoordeelde de 15 belangrijkste endpoint security aanbieders op hun capaciteit om endpointbedreigingen te voorkomen, te detecteren en het te verhelpen.

Met trots kunnen wij aankondigen dat ESET zich positioneert als leider die de hoogst mogelijke scores ontvangt in de bedrijfsvisie en -focus, betrokkenheid van de beveiligingsgemeenschap, platformondersteuning en aanwezigheidscriteria voor licentiepartners. In het rapport, merkt Forrester op dat "ESET dreigingspreventie en -detectie combineert met een focus op gebruikerservaring", en "het beste is voor bedrijven die op zoek zijn naar een volledige suite die weinig expertise vereist voor gebruik".

Genoemd worden als 'een leider' is naar onze mening een erkenning van ESET's niet aflatende toewijding aan kwaliteit, technologische innovatie en vooral te danken aan het feit dat wij de klant centraal stellen.

Hoogtepunten uit het rapport zijn onder meer: ​​

  • Gedetailleerde analyse van de hedendaagse endpoint security markt met onpartijdige, vergelijkende evaluatie van de 15 topleveranciers tot ondernemingen, en hoe ze op elkaar stapelen
  • Specifieke criteria die helpen bij het selecteren van endpoint beveiligingplatforms
  • Analyse van de belangrijkste vereisten en eisen van beveiligingsprofessionals van endpoint security suites

Download het volledige Forrester report nu en lees meer over ESET en haar uitmuntende prestaties, aanpak en visie voor de toekomst.

Request Your Report

ESET® is een multinationale softwarebeveiligingspartner. We beschermen meer dan 100 miljoen gebruikers over de hele wereld en we zijn nummer 1 wereldwijde eindpuntbeveiligingspartner uit de EU. ESET is een privébedrijf en is vrij van de beperkingen van een snelle ROI voor beleggers, waardoor we ons alleen op beveiliging kunnen richten. Gesteund door 13 R & D-centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100 awards heeft gewonnen en elke" in the wild "malware identificieert zonder onderbreking sinds 2003. Dit jaar viert ESET 30 jaar ontwikkeling van toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten wereldwijd.