ESET genoemd als 'Overall Leader' in KuppingerCole Rapport LEADERSHIP COMPASS 2022

KuppingerCole Leadership Compass Endpoint Protection Detection & Response

Het KuppingerCole Leadership Compass geeft een overzicht van een marktsegment en de leveranciers in de Endpoint Protection, Detection & Response (EPDR) markt. Het behandelt de trends die dit marktsegment beïnvloeden en de essentiële capaciteiten die vereist zijn voor oplossingen in dit segment. Het geeft ook beoordelingen van hoe goed deze oplossingen aan hun verwachtingen voldoen.

ESET is een Leader in alle categorieën:

 • Product Leaders: Dergelijke leiders identificeren de leading-edge producten in deze specifieke markt, die het merendeel van de capaciteiten leveren die verwacht worden van producten in dat marktsegment.
 • Market Leaders: Verkopers die een groot, wereldwijd klantenbestand hebben en een sterk partnernetwerk om hun klanten te ondersteunen.
 • Innovation Leaders: Leveranciers die innovatie in het marktsegment aanjagen. Zij bieden een aantal van de meest innovatieve en opkomende functies die we hopen te zien in het marktsegment.
 • Overall Leaders: Gebaseerd op een gecombineerde rating, kijkend naar de sterkte van producten, marktaanwezigheid, en innovatie van verkopers.

ESET behaalde de hoogste score in elk rapportcriterium en werd uitgeroepen tot:

 • Product Leader
 • Innovation Leader
 • Market Leader
 • Market Champion
 • Technology Leader

Ontvang het rapport

We zijn ook een van 'The Big Ones'

Het KuppingerCole rapport bevat ook een innovatie/markt matrix die laat zien hoe innovatief leiderschap en marktleiderschap met elkaar in verband staan. Dit rapport onderzoekt hoe leveranciers die zeer innovatief zijn een goede kans hebben om hun marktpositie te verbeteren.

Op basis van hun evaluatie gaf KuppingerCole dit overzicht voor ESET's Endpoint Protection, en Detection & Response capaciteiten:

 • Beveiliging: Sterk positief
 • Functionaliteit: Positief
 • Implementatie: Sterk positief
 • Interoperabiliteit: Positief
 • Bruikbaarheid: Positief

Ontdek hoe uitgebreide detectie en respons (XDR) van ESET u in staat kan stellen om snel en effectief afwijkend gedrag en inbreuken te identificeren, en geavanceerde risicobeoordeling, incidentrespons, onderzoek en herstelmogelijkheden te bieden.

Disclaimer: ©2022 KuppingerCole Analysts AG alle rechten voorbehouden. Reproductie en distributie van deze publicatie in welke vorm dan ook is verboden, tenzij vooraf schriftelijke toestemming is verleend. Alle conclusies, aanbevelingen en voorspellingen in dit document geven de eerste visie van KuppingerCole weer. Door het verzamelen van meer informatie en het uitvoeren van diepgaande analyses, zullen de in dit document gepresenteerde standpunten worden verfijnd of zelfs ingrijpend worden gewijzigd. KuppingerCole wijst alle garanties af met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid en/of geschiktheid van deze informatie. Hoewel in de KuppingerCole onderzoeksdocumenten juridische kwesties met betrekking tot informatiebeveiliging en technologie aan de orde kunnen komen, verleent KuppingerCole geen juridische diensten of advies en mogen haar publicaties niet als zodanig worden gebruikt. KuppingerCole is niet aansprakelijk voor fouten of onvolkomenheden in de informatie in dit document. Alle meningen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken of geregistreerde® handelsmerken van hun respectievelijke houders. Het gebruik ervan impliceert geen enkele verwantschap met of goedkeuring door hen.

Maak kennis met ESET

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten wereldwijd. ESET is al lang pionier op het gebied van meerlagige detectie, machine learning en cloud technologieën die malware voorkomen, detecteren en erop reageren.

0M+
gebruikers beschermd door ESET-technologie
1
Research & Development-centra wereldwijd
0k
zakelijke klanten in meer dan 200 landen en grondgebieden