ESET Android

Bescherm uw Microsoft Azure-clouddata

ESET® File Security for Microsoft Azure

Gartner report 2018:

Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

ESET NOD32-technologie die VM's beschermt en systeemresources vrijmaakt

  • Eenvoudige implementatie als Azure VM-extensie. Automatische implementatie in de Microsoft Azure-omgeving met één klik.
  • U wordt beschermd door bewezen ESET NOD32®-technologie. Met Exploit Blocker en Advanced Memory Scanner worden complexe bedreigingen geneutraliseerd.
  • Beperkte belasting van het systeem. Houdt meer systeemresources vrij, terwijl volledige bescherming wordt geboden
  • Remote management. Volledig te beheren via de nieuwe ESET Remote Administrator-webconsole.
Android Android

De voordelen van ESET File Security voor Microsoft Azure

Bescherm uw data

Antivirus- en antispywarebeveiliging

Elimineert elk soort bedreiging, inclusief malware, rootkits, wormen en spyware, met optionele cloudscanning voor nog betere prestaties en detectie.

Advanced Memory Scanner

Monitort het gedrag van schadelijke processen en scant deze zodra ze worden onthuld. Dit zorgt voor effectieve infectiepreventie, zelfs van goed verborgen malware.

Exploit Blocker: verdediging tegen gerichte aanvallen

Nieuwe detectietechnologie zorgt voor betere bescherming tegen gerichte aanvallen en andere onbekende exploits, zoals aanvallen waar misbruik wordt gemaakt van zero-day-kwetsbaarheden.

Native clusterondersteuning

U kunt meerdere geïnstalleerde nodes van ESET File Security binnen een cluster onderling met elkaar verbinden en deze als één geheel beheren, zodat het niet meer nodig is wijzigingen in de configuratie handmatig te repliceren.

Gebruiksgemak

Beperkte belasting van het systeem

ESET File Security biedt bewezen bescherming, terwijl meer systeemresources beschikbaar blijven voor essentiële programma's die eindgebruikers dagelijks nodig hebben.

WMI-provider (Windows Management Instrumentation)

Monitort belangrijke functies van ESET File Security via het WMI-framework. Dit maakt het mogelijk ESET File Security te integreren in beheer- en SIEM-software van derden.

ESET Log Collector

Verzamelt alle logbestanden die relevant zijn voor probleemoplossing in één archief, dat kan worden gemaild of geüpload naar een gedeeld netwerkstation. Zo kunnen problemen sneller worden opgelost.

Uiterst gebruiksvriendelijk extern beheer

Deze oplossing is volledig te beheren via ESET Remote Administrator, waar u een duidelijk overzicht heeft van de status van de netwerkbeveiliging.

Implementatie en activering

Zijn beveiligingsoplossingen nodig voor VM's?

Virtuele machines kunnen net als fysieke machines worden getroffen door malware. ESET File Security voor Microsoft Azure gebruikt daarom dezelfde technologie als de on-premise versie van het product, en is bovendien eenvoudig te implementeren op virtuele machines in de Microsoft Azure-omgeving.

Implementatie als Azure VM-extensie

Wanneer u de VM configureert, selecteert u de ESET File Security VM-extensie uit de lijst met extensies. De installatie begint dan automatisch. In de Azure-portal wordt de voortgang van de implementatie getoond.

Activering: proeflicentie en nieuwe licentie

Nadat de ESET File Security VM-extensie is geïmplementeerd op een virtuele machine met Windows Server, moet deze worden geactiveerd met een licentiesleutel. Neem contact op met ESET voor een gratis proeflicentie die u geheel vrijblijvend kunt gebruiken.

Activering: bestaande klanten van ESET

Als u al klant bent van ESET en de ESET File Security VM-extensie wilt activeren, kunt u uw huidige geldige ESET File Security-licentie gebruiken. Migratie van de fysieke omgeving naar de virtuele omgeving van Azure is daarmee eenvoudig en kostenefficiënt.

Dit product kan ook worden aangeschaft als onderdeel van

Security Packs dark grey icon

Security Packs
(5-25 apparaten)

Alles-in-een-oplossing voor de beveiliging van uw workstations, fileserver, mobiele apparaten en bedrijfsmail.

Business Solutions grey icon

Oplossingen voor bedrijven
(25+ apparaten)

Reageer flexibel op de groei van uw bedrijf met een uitgebreider beveiligingspakket voor meer dan 25 apparaten.

Productgalerij

Besturingssystemen

  • Besturingssystemen:
    Microsoft Windows Server 2012R2, 2012, 2008R2, 2008
  • Werkt met de nieuwe ESET Remote Administrator 6
    Opmerking: Werkt niet met oudere versies van ESET Remote Administrator. Meer informatie over de compatibiliteit met ESET Remote Administrator.

Vraag een offerte aan

Laat uw contactgegevens achter, zodat we u een gratis proeflicentie kunnen sturen en een voorstel kunnen doen dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Geheel vrijblijvend.

Eenvoudig te beheren

Implementeer, configureer en beheer uw beveiligingssoftware eenvoudig vanaf één console.

Eenvoudig licentie

Mix en match met verschillende platformen (Windows, Mac, Linux) en toestellen (computers, smartphones, tablets en servers).

Geringe systeembelasting

Al onze oplossingen zijn dusdanig gemaakt dat ze licht op de systemen zijn en kleine updates gebruiken die het systeem niet belasten.