ESET Android

Bekroonde Mail Security

ESET® Mail Security for Microsoft Exchange Server

Bescherm uw e-mailserver tegen malware en spam. Stel eenvoudig de beveiliging in en monitor deze centraal.

 • Antivirus en antispam elimineren elk soort bedreiging, inclusief malware, rootkits, wormen en spyware. Spam en phishingpogingen worden effectief tegengehouden.
 • Lokale quarantaine van spam en niet-afgeleverde berichten is via een stand-alone browser toegankelijk en beheerbaar door de eigenaar van het postvak.
 • Vervult de behoeften van een complexe netwerkinfrastructuur. Geoptimaliseerd voor virtuele omgevingen, snapshot-onafhankelijk en met native clusteringondersteuning.
 • Remote Management. Volledig te beheren via de nieuwe ESET Remote Administrator webconsole.
Android

De voordelen van ESET Mail Security voor Microsoft Exchange Server

Antimalware- en antispambeveiliging

Antispam en anti-phishing

Spam en phishingpogingen worden effectief tegengehouden. Gelijk na de installatie klaar voor gebruik, zonder verdere configuratie.

Antivirus en antispyware

Elimineert elk soort bedreiging, inclusief malware, rootkits, wormen en spyware, met optionele cloudscanning voor nog betere detectie.

Lokaal quarantainebeheer

Postvakeigenaren kunnen via een stand-alone browser rechtstreeks acties uitvoeren op spam of van malware verdachte berichten in quarantaine. Gebruikers kunnen deze berichten sorteren, doorzoeken, er toegestane acties op uitvoeren en reguliere e-mailrapporten ontvangen.

Regels voor berichtverwerking

Biedt verscheidene combinaties waarmee elk bericht kan worden verwerkt. Hierbij wordt gebruikgemaakt van standaard en geavanceerde parameters, waaronder eerder gefilterde spam en antivirusscanresultaten uit oplossingen van derden.

Device Control

Zorg ervoor dat er geen ongeautoriseerde offline media worden gebruikt in uw netwerk. Blokkeert ongeautoriseerde apparaten of maakt het mogelijk verschillende toegangsniveaus te definiëren.

On-demand databasescan

Beheerders kunnen kiezen welke databases en postvakken worden gescand. Dankzij slimme scans blijven serverresources vrij.

Complexe infrastructuur wordt beschermd

Snapshot-onafhankelijk

ESET-updates en -programmamodules kunnen buiten de standaardlocatie worden opgeslagen, zodat u deze niet opnieuw hoeft te downloaden wanneer u terugkeert naar een eerdere snapshot van de virtuele machine.

Native clusterondersteuning

U kunt meerdere geïnstalleerde nodes van ESET Mail Security binnen een cluster onderling met elkaar verbinden en deze als één geheel beheren, zodat het niet meer nodig is wijzigingen in de configuratie handmatig te repliceren.

WMI-provider (Windows Management Instrumentation)

Monitort belangrijke functies van ESET Mail Security via het WMI-framework. Dit maakt het mogelijk ESET Mail Security te integreren in beheer- en SIEM-software van derden.

ESET Shared Local Cache

ESET Shared Local Cache slaat de metagegevens van gescande bestanden op, zodat replicabestanden op een machine niet opnieuw worden gescand op andere virtuele machines.

Gebruiksgemak

Processen uitsluiten

U kunt opgeven welke processen worden genegeerd door de realtimebeveiligingsmodule. Dat is vooral handig voor back-ups of livemigratie van virtuele machines.

Incrementele microdefinities

Updates en aanpassingen worden incrementeel in kleine pakketten gedownload en toegepast, zodat systeemresources en internetbandbreedte zonder merkbaar verschil behouden blijven.

Component-Based Installation

Installeer de componenten die u nodig heeft, zoals realtimebescherming van bestandssystemen, web- en e-mailbescherming, Device Control en meer.

Remote Management

ESET Mail Security is volledig te beheren via ESET Remote Administrator, waar u een duidelijk overzicht heeft van de status van de netwerkbeveiliging.

ESET Log Collector

Verzamelt alle logbestanden die relevant zijn voor probleemoplossing in één archief, dat kan worden gemaild of geüpload naar een gedeeld netwerkstation. Zo kunnen problemen sneller worden opgelost.

ESET License Administrator

Verwerk via een webbrowser alle licenties op transparante wijze. U kunt ze vanaf één plek in real time samenvoegen, overdragen en beheren.

Dit product kan ook worden aangeschaft als onderdeel van

Security Packs dark grey icon

Security Packs
(5-25 apparaten)

Alles-in-een-oplossing voor de beveiliging van uw workstations, fileserver, mobiele apparaten en bedrijfsmail.

Business Solutions grey icon

Oplossingen voor bedrijven
(25+ apparaten)

Reageer flexibel op de groei van uw bedrijf met een uitgebreider beveiligingspakket voor meer dan 25 apparaten.

Productgalerij

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  Microsoft Windows Server 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008, 2003
  Microsoft Small Business Server 2011, 2008, 2003
 • E-mailservers:
  Microsoft Exchange Server 2016, 2013, 2010, 2007, 2003
 • Werkt met ESET Remote Administrator 6
  Opmerking: Werkt niet met oudere versies van ESET Remote Administrator
  Meer informatie over de compatibiliteit met ESET Remote Administrator

Vraag een offerte aan

Laat uw contactgegevens achter, zodat we u een gratis proeflicentie kunnen sturen en een voorstel kunnen doen dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Geheel vrijblijvend.

Eenvoudig te beheren

Implementeer, configureer en beheer uw beveiligingssoftware eenvoudig vanaf één console.

Eenvoudig licentie

Mix en match met verschillende platformen (Windows, Mac, Linux) en toestellen (computers, smartphones, tablets en servers).

Geringe systeembelasting

Al onze oplossingen zijn dusdanig gemaakt dat ze licht op de systemen zijn en kleine updates gebruiken die het systeem niet belasten.

Download ESET Mail Security voor Microsoft Exchange Server

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie:

Bedankt voor uw download.

Uw download wordt binnen enkele seconden gestart.

Is dat niet het geval, klik hier.