ESET® SECURITY FOR MICROSOFT SHAREPOINT SERVER

Microsoft SharePoint gegevensbeveiliging met meerlaagse technologie

110m+
gebruikers in de hele wereld

400k+
zakelijke klanten

200+
landen & gebieden

13
globale R&D-centra

ESET Security for Microsoft SharePoint Server

Geavanceerde beveiliging voor SharePoint servers tegen kwaadaardige uploads en ongewenste bestanden. Garandeert een stabiele en conflictvrije serveromgeving. Biedt:

Checkmark icon

Bescherming tegen ransomware

Checkmark icon

Preventie van gegevensinbreuken

Checkmark icon

Detectie van zerodaybedreigingen

Checkmark icon

Preventie van fileless attacks


Meerlaagse beveiliging

Alle ESET endpoint en server securityoplossingen kunnen malware detecteren vóór, tijdens en na het uitvoeren. Met behulp van ESET Dynamic Threat Defense en Endpoint Detection and Response met ESET Enterprise Inspector kunnen er extra lagen worden geïmplementeerd in de vorm van een cloudgebaseerde sandbox analyse. Doordat niet alleen wordt gefocust op enkel een bepaald deel van de levenscyclus van de malware, kan ESET het hoogst mogelijke beveiligingsniveau bieden.

Ongeëvenaarde prestaties

Producten van ESET blijven uitmuntend presteren en komen als winnaars uit de bus bij onafhankelijke tests, die ook aantonen dat onze endpoints bijzonder weinig ruimte op systemen innemen. ESET Security for SharePoint is gebouwd op een 64-bit core en bevat DLL-modules die ervoor zorgen dat er meer RAM-geheugen wordt bespaard, dat computers sneller kunnen worden opgestart en dat toekomstige Windows-updates native worden ondersteund.

Machine learning

Alle producten van ESET maken al sinds 1997 gebruik van een combinatie van machine learning en al onze andere beschermlagen. Machine learning wordt specifiek toegepast in de vorm van geconsolideerde output en neurale netwerken.

Use cases

PROBLEEM

Bedrijven willen worden beschermd tegen ransomwareaanvallen en zorgen er daarom voor dat hun netwerkdrives en SharePoint-databases tegen encryptie worden beveiligd.

OPLOSSING

 • ESET scant een bestand dat in de SharePoint Server wordt geüpload, om na te gaan of ze niet kwaadaardig zijn.
 • Network Attack Protection kan voorkomen dat ransomware een systeem infecteert door exploits op het netwerkniveau tegen te houden.
 • Ons beveiligingssysteem in meerdere lagen werkt onder meer met een geïntegreerde sandbox, die malware detecteert die probeert om met behulp van verhullingstechnieken het detectiesysteem te omzeilen.
 • Benut het cloud malware beveiligingssysteem van ESET, dat ze automatisch bescherming biedt tegen nieuwe bedreigingen zonder dat u daarvoor hoeft te wachten op de volgende detectie-update.
 • Alle producten hebben een ransomwareschild dat bedrijven beschermt tegen de kwaadaardige encryptie van bestanden na de uitvoering.
 • Als ESET Security for Microsoft SharePoint niet zeker is van een potentiële bedreiging, kan ze het staal uploaden naar de Cloud Sandbox van ESET, ESET Dynamic Threat Defense, waar kan worden vastgesteld of de bedreiging al dan niet reëel is.
Mitsubishi logo

beschermd door ESET sinds 2017
meer dan 9,000 endpoints

beschermd door ESET sinds 2016
meer dan 4.000 mailboxes

Canon logo

beschermd door ESET sinds 2016
ruim 14.000 endpoints

T-com logo

ISP-beveiligingspartner sinds 2008
2 miljoen klanten

ESET maakt het verschil

Ransomwareschild

Extra beschermlaag beschermt gebruikers tegen ransomware. Onze technologie controleert en evalueert het gedrag en de reputatie van alle uitgevoerde applicaties. Ze detecteert en blokkeert alle processen die ransomware zouden kunnen zijn.

Network Attack Protection

ESET Network Attack Protection zorgt voor een verbeterde detectie van bekende zwakke punten op netwerkniveau. Het systeem vormt een belangrijke extra beschermlaag die voorkomt dat malware zich verspreidt, dat er aanvallen via het netwerk plaatsvinden en dat er misbruik wordt gemaakt van zwakke punten waarvoor nog geen patch is uitgegeven of toegepast.

Gedragsdetectie – HIPS

Het Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) van ESET monitort de systeemactiviteit en gebruikt een vooraf gedefinieerde set regels om verdacht systeemgedrag te herkennen en stop te zetten.

AMSI/Protected Service Support

Producten van ESET benutten de voordelen van de Antimalware Scan Interface (AMSI) optimaal en beschermen op die manier gebruikers, gegevens, applicaties en workload nog beter tegen malware. Bovendien gebruikt de oplossing de beschermde service-interface, die een nieuwe beveiligingsmodule is die in Windows is ingebouwd en die alleen vertrouwde en getekende code toelaat om te laden en die beter beschermt tegen code-injectieaanvallen.

Rechtstreekse toegang tot database

Een optionele methode om bestanden te trekken waar ESET Security for SharePoint het SharePoint objectmodel negeert en het bestand rechtstreeks van de dedicated databaseserver trekt om nog betere prestaties te halen.

Botnetbeveiliging

Botnetbeveiliging van ESET detecteert schadelijke communicatie van botnets en identificeert tegelijkertijd de schadelijke processen. Schadelijke communicatie die wordt onderschept, wordt steeds geblokkeerd en aan de gebruiker gemeld.

Beheer op afstand

Alle beveiligingsproducten van ESET worden vanaf één scherm beheerd, dat op Windows of Linux kan worden geïnstalleerd. Naast de installatie kunt u de virtuele appliance van ESET importeren voor een snelle en eenvoudige set-up.

Support voor EDR

ESET Dynamic Threat Defense Security voor Microsoft SharePoint ondersteunt ESET's Endpoint Detection and Response oplossing - ESET Entreprise Inspector voor onmiddellijke analyse en herstel van netwerkbeveiligingsproblemen.

Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen

Bezorg ons uw contactgegevens, zodat we een geïndividualiseerde offerte kunnen opstellen die perfect aan uw eisen beantwoordt.
Vrijblijvend.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008 SP2
  Microsoft Small Business Server 2011, 2008
 • Ondersteunde SharePoint versies
  Microsoft SharePoint Server 2019, 2016, 2013, 2010, Microsoft SharePoint Enterprise 2010, Microsoft Office SharePoint Server 2007
 • Compatibel met ESET Security Management Center en ESET Remote Administrator 6. Bekijk meer informatie over compatibiliteit met beheeroplossingen op afstand

U wilt uw volledige netwerk beveiligen?

Gerelateerde enterprise oplossingen

ESET Dynamic Endpoint Protection solution icon

ESET Dynamic Endpoint Protection

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis
ESET Identity & Data Protection solution icon

ESET Identity & Data Protection

 • Tweefactorauthenticatie
 • Endpointencryptie

Gerelateerde producten en diensten

Blijf helemaal up-to-date met nieuws over cyberbeveiliging

Bezorgd door de bekroonde en algemeen erkende beveiligingsonderzoekers van de 13 wereldwijde R&D-centra van ESET.

Bedrijfsblog

Open Sesame – automated help via ESET Password Generator

To address the need to “be safe” in today’s digital world, password guidelines have been issued by everyone from Santa Claus to AV vendors. But passwords are a pain, right? Enter our web-based ESET...

Scaling down your business? Put security first

Maybe pressure on margins saw you bring your small business back home. But don't panic! Cybercriminals leverage panic, along with COVID-19, as tools to cheat businesses out of their hard-won profits.

See more

Bent u al klant?

Downloaden en opnieuw installeren

Download uw ESET-software opnieuw. Zorg ervoor dat u uw licentiesleutel bij de hand hebt om de software te activeren.

Business license white icon

Licentie vernieuwen of beheren

Log in of vraag een nieuw wachtwoord aan om uw bestaande licenties te beheren.

Assistentie nodig?

U krijgt gratis technische ondersteuning in uw taal voor alle producten van ESET.