Verbeterde Antispam met Mail Security upgrade

Antispam functies in ESET business solutions versie 3 en 4 zullen binnenkort vervallen

Na de expiratie blijven machines met versie 4 en ouder van deze producten beschermd tegen malware, maar de bestaande antispambescherming zal niet meer werken:

  • ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server (versie 4. en ouder)
  • ESET Mail Security for IBM Domino (versie 4 .en ouder)
  • ESET Smart Security Business Edition (versie 4. en ouder)
  • ESET Mail Security for Linux (versie 4.0.10.0. en ouder)
  • ESET File Security for Linux (versie 4.0.10.0 en ouder)
  • ESET Gateway Security for Linux (versie 4.0.10.0. En ouder)

Selecteer de laatste security producten nu

Om ervoor te zorgen dat de communicatie op het hoogste niveau wordt beschermd, raden wij u ten zeerste aan om uw ESET beveiligingsproducten te upgraden. De nieuwste versies van onze beveiligingsproducten hebben een verbeterde antispam-motor die is toegekend door Virus Bulletin en die een spam-vangstpercentage van 99,999% heeft bereikt en meerdere opeenvolgende VBSpam+ prijzen heeft opgenomen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de upgrade?

Upgrade van de oudere versie van ESET Server Security Solution naar de allernieuwste versie is gratis tijdens uw geldige licentie. Er worden geen extra kosten verwacht met de productupdate.

Wat is de belangrijkste reden voor ESET-klanten om te upgraden naar nieuwere producten?

Oudere producten worden niet geleverd met de nieuwste technologie en bieden daarom mogelijk onvoldoende bescherming tegen de nieuwste bedreigingen. Het is zowel in het belang van klanten als in het belang van ESET dat klanten de nieuwste versies van producten gebruiken om maximale bescherming tegen bedreigingen te bieden.

Bevat de update nieuwe functies en andere voordelen?

Ondersteund door ESET Remote Administrator

Heeft deze update gevolgen voor compatibiliteit met andere ESET producten?

Als u upgrade naar de nieuwste versie van ESET Server Security Solutions, kan u profiteren van verschillende voordelen, waaronder de compatibiliteit met ESET Remote Administrator. Als u een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van ESET Server Security Solutions voor een van de volgende platforms: Microsoft Exchange Server, IBM Domino en Linux / FreeBSD, dient u ook een upgrade naar de nieuwste versie van de console ESET Remote Administrator uit te voeren. Oudere versies van de remote console zijn niet compatibel met de meest recente serverproducten van ESET.

Hoe lang duurt het om te upgraden naar de nieuwste versie?

Het hangt ervan af welk product wordt geüpgraded. Voor een upgrade van ESET Remote Administrator van versie 5 naar de nieuwste versie, raden we aan om met onze specialisten te overleggen, omdat deze een geheel nieuwe architectuur gebruikt. Daarom is een verificatie van de configuratie en het netwerk vereist.

Met wie moet ik contact opnemen wanneer er een probleem met de update wordt weergegeven?

ESET biedt u de technische ondersteuningsservice aan in uw lokale taal. Veelgestelde vragen, zoals hoe u uw oplossing kunt upgraden, hoe u beveiligingsoplossingen kunt verwijderen of installeren of hoe u deze kunt downloaden, zijn ook beschikbaar in ESET's Knowledge Base center

Hoe moet ik de laatste versie installeren

Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding in de ESET Support center hoe u de nieuwste versies van uw producten installeert en activeert. Zie de details in de documentatie in de downloadsectie voor meer informatie over functionaliteiten die ESET-beveiligingsoplossingen bieden.

Download gratis upgrade

ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server

ESET Mail Security voor Microsoft Exchange Server

ESET Mail Security for IBM Domino

ESET Mail Security voor IBM Domino

ESET Endpoint Security

(new version of ESET Smart Security Business Edition)

ESET Endpoint Security

(new versie van ESET Smart Security Business Edition)

ESET Mail Security for Linux

ESET Mail Security voor Linux

ESET File Security for Linux

ESET File Security voor Linux

ESET Gateway Security for Linux

ESET Gateway Security voor Linux

Alle downloads

ESET Remote Administrator

Belangrijke informatie voor gebruikers van ESET Remote Administrator.  Als u de versies 3, 4 of 5 hebt geïnstalleerd dient u een upgrade uit te voeren naar de nieuwste ESET Remote Administrator.