ESET behaalt de beste score in de VBSpam test voor de vijfde keer op rij

Next story

ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server won de laatste spam filtering test uitgevoerd door Virus Bulletin, het vooraanstaande testbedrijf in beveiliging,  door een rato van 99,999% te behalen bij het filteren van spam zonder één valse positief.
Als beloning mocht ESET de VBSpam+ certificatie in ontvangst nemen, de vijfde op rij, waardoor zijn leiderspositie op de markt van de spam bescherming wordt bevestigd.

“Spam filteren vraagt het scherpstellen van veiligheidsmechanismen om een juiste evenwicht te vinden tussen wat als spam moet tegengehouden worden en wat mag doorgaan als  rechtmatige mail. Het verheugt ons dat onze inspanningen om onze klanten te beschermen beloond worden,” zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, exclusief distributeur van ESET voor België en Luxemburg.

Testen die gebruikt worden door Virus Bulletin voor de VBSpam vergelijking imiteren de spam filters gebruikt in de zakenwereld. Het is een combinatie van twee reële spam stromen die mailboxen van over de hele wereld voorstellen en ook van een reële stroom van rechtmatige internationale mails.

Bezoek www.eset.com om meer te vernemen over het ESET productengamma.  


 

Over ESET

Sinds 1987, ESET® ontwikkelt bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwicht tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires.

Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedIn, Facebook en Twitter.


PERSINFORMATIE

Voor het contacteren van een antivirus specialist van ESET of voor het testen van een product kunt u terecht bij:

Catherine d'Adesky / Louise Biron
Key Communications 
+32 2 230 40 72
catherine@keycommunications.be 
louise@keycommunications.be

Marc Mutelet
MGK Technologies
www.eset.com/be-du