ESET Parental Control for Android BET: bèta versie gratis beschikbaar

Next story

ESET®, al 25 jaar wereldwijd pionier in proactieve bescherming, geeft vandaag de bèta versie vrij van zijn nieuwe ESET Parental Control for Android apps. Om alle testers van de bèta versie te bedanken, geeft ESET hen zes maanden lang gratis toegang tot veiligheidsfuncties zoals Web Guard of Time Management.


Volgens het Ofcom Report on Internet Safety Measures dat in januari 2015 gepubliceerd werd, “kent toegang, bezit of gebruik van tablets voor kinderen van alle leeftijden een aanzienlijke stijging sinds 2013. Talloze oudere kinderen bezitten ook een smartphone (20% van de 8-11 jaar en 65% van de 12-15 jaar) en het is precies dit toestel dat ze het meest zouden missen.” ESET wil aan kinderen van gelijk welke leeftijd op een veiliger manier toegang verlenen tot Internet zonder online bedreigingen als malvertising, phishing of malware te moeten te vrezen.

“ESET Parental Control for Android werd ontwikkeld om de ouders de zekerheid te bieden dat hun kinderen veilig zijn als ze hun smart toestellen gebruiken door hen bescherming, ervaring en prestaties te bieden dank zij gratis en premium functies,“ zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, exclusieve distributeur van ESET voor België en Luxemburg. “Onze volgende opdracht is de bescherming van families tegen online bedreigingen zodat ze kunnen genieten van de talloze ontspanningsmogelijkheden en informatie die online beschikbaar zijn.”

 


ESET Parental Control for Android, gebruiksvriendelijk voor kinderen, is een all-in-one beschermingssysteem voor de familie, die de ouders helpen om een op respect gebaseerde relatie op te bouwen met hun kinderen als die hun eigen smartphones en tablets gebruiken. Ontwikkeld om de ouders te helpen bij de bescherming van hun kinderen tegen Internetbedreigingen en ongeoorloofde webpagina’s, beschikt de app over talloze veiligheidsfuncties en een gebruiksvriendelijke interface.

 

 

Beschikbare functionaliteiten: 

  • Application Guard: blokkeert ongeoorloofde content door zich per default te baseren op de leeftijd van het kind.
  • Time Management: maakt het voor de ouders mogelijk de tijd die hun kind met spelen of andere apps doorbrengt, te beperken, zelfs als het kind niet thuis is. 
  • Web Guard: filtert de ongeoorloofde sites door rekening te houden met de leeftijd van het kind.
  • Child Locator: biedt de ouders de mogelijkheid te vragen waar het kind zich bevindt et dit op gelijk welk ogenblik.

 

“De beta testen zijn voor ons heel belangrijk,” verduidelijk Marc Mutelet. “ESET heeft werkelijk een krachttoer verricht zodat ESET Parental Control for Android gebruiksvriendelijk, niet invasief en nuttig zou zijn, zowel voor ouders als voor kinderen. Niets kan echter tippen aan de feedback die we van ouders en kinderen mochten ontvangen uit alle hoeken van de wereld. Juist daarom hebben we besloten om zes maanden lang, gratis en zonder verbintenis, de premium functies aan te bieden aan alle families die de bèta versie testen.”

Om deel te nemen aan de bèta testen van ESET Parental Control for Android, sluit aan bij het ESET Beta programma op www.eset.com/be-du/beta/

Of neemt deel op ESET Parental Control for Android Beta, zonder verbintenis, op: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.parental


 

Over ESET

Sinds 1987 ontwikkelt ESET® bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om een op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwichtig tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedInFacebook en Twitter.


PERSINFORMATIE

Catherine d'Adesky
Key Communications
+32 2 230 40 72
catherine@keycommunications.be
www.keycommunications.be

Marc Mutelet
MGK Technologies
www.eset.lu