Geef uw cybersecurity een boost terwijl u voor een wereldwijde uitdaging staat

ESET-experts brengen u een uitgebreide set aan educatief materiaal, knowhow en nuttige hulpmiddelen om u te helpen deze uitdagende periode te doorstaan.

RDP: Configuring security for a remote, but not distant future

RDP gebruiken om uw netwerk door een crisis heen te loodsen? Gebruik deze gedetailleerde handleiding om uw computers efficiënt te beveiligen tegen RDP-aanvallen.

Ken uw vijand: huidige bedreigingen voor het bedrijfsleven

ESET's Senior Malware Researcher Robert Lipovsky werpt licht op de belangrijkste risico's die specifiek zijn voor het bedrijfssegment met inbegrip van APT's, evenals op de huidige COVID-gerelateerde bedreigingen waarop moet worden gelet.

Recent nieuws en extra middelen

BLOG

Hoe COVID-19 oplichterijen inspelen op snelle veranderingen

De uitbraak laat zien hoe snel oplichters het actuele nieuws kunnen aanboren en kunnen schakelen om een significante verandering in hun voordeel te benutten.

Lees meer
PDF GUIDE

Remote Access Security checklist voor elke IT-manager

Wanneer er sprake is van maatschappelijke ontwrichting, is het mogelijk maken van een 'work-from-home'-optie essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Gebruik deze stapsgewijze checklist om uw personeel te beschermen.

Downloaden
BLOG

Remote Workforce: Videoconferencing met de veiligheid in het achterhoofd

Met COVID-19 betreft het annuleren van face-to-face vergaderingen, zich bewust zijn van de veiligheidsrisico's van videoconferencing en hoe deze gemakkelijk te overwinnen.

Lees meer

Laat u inspireren door onze casestudies

Healthy IT, healthy business

Als belangrijke kracht in de farmaceutische sector eiste Kohlpharma de beste informatiebeveiliging in zijn klasse.

Wanneer veilige toegang van bedrijfskritisch belang is

Leer hoe de Stern-Wywiol Gruppe, gespecialiseerd in voedingssupplementen, de noodzaak aanpakte om externe medewerkers veilig in te schakelen.

  • Noodzakelijk: Beveiligde externe toegang tot het netwerk, aangezien remote desktop en VPN op grote schaal worden gebruikt in het bedrijf.
  • 1130 endpoints
  • Onze oplossing: ESET Secure Authentication

Strengthen your security now, pay later

Multi-factor Authenticatie

Verbeter de veiligheid van het bedrijfsnetwerk en de gegevens die van buitenaf toegankelijk zijn dankzij een extra authenticatie. Bescherm open source VPN's en blokkeer onbevoegde toegang tot apparaten van werknemers met onze eenvoudig te implementeren MFA.

Dynamic Threat Defense

Voeg nog een vitale beveiligingslaag toe aan uw Endpoint Protection en Mail Security. Verbeter de preventie van ransomware en gerichte aanvallen met krachtige cloud-gebaseerde sandboxing om nieuwe, nog nooit eerder geziene bedreigingen te detecteren. Geen inzet van middelen nodig.

Speciale oplossingen op maat

Neem contact met ons op voor specifieke behoeften in verband met de huidige crisis. Wij ondersteunen zorginstellingen, overheidsorganisaties en andere geselecteerde klanten door het aanbieden van uitgebreide tests, gratis aanvullende licenties, gratis ETI-feeds en andere oplossingen.

Laat het ons weten als u geïnteresseerd bent en wij nemen contact met u op

"ESET will continue to provide you with the best possible online security during the COVID-19 pandemic." 

Richard Marko, Chief Executive Officer, ESET

Lees meer