ESET® DYNAMIC MAIL PROTECTION

Bescherm uw gebruikers en hun mail, de vaakst gebruikte bedreigingsdrager

ESET Dynamic Mail Protection solution icon

Security Management Center

E-mailbeveiliging

Cloud Sandbox Analysis

 • Security Management Center

 • Mail Security

 • Cloud Sandbox Analyses

ESET Dynamic Mail Protection

De beste multiplatform-veiligheidsoplossing voor ondernemingen in combinatie met op de cloud gebaseerde sandboxing-technologie. Werkt met op gedrag gebaseerde detectie. Kan gemakkelijk via één enkele online console worden beheerd. Biedt:

 • Bescherming tegen phishing
 • Filtering van spam
 • Bescherming tegen ransomware
 • Detectie van zerodaybedreigingen
 • Beheer op afstand

Gebundelde oplossing voor onderneming omvat

Security Management Center

ESET Security Management Center is een gebruiksvriendelijke beheerconsole. Ze biedt realtime zicht op plaatselijke en externe eindpunten en stelt volledige verslagen op voor ESET-oplossingen op alle bestuurssystemen. Alle features worden vanaf één scherm beheerd.

Mail Security

ESET Mail Security oplossingen bieden krachtige beveiliging van de servers, filtering van spamberichten, anti-phishing en grondige scanning van mailberichten voor alle bedreigingen die via het mailsysteem proberen binnen te dringen. Deze oplossing is compatibel met alle belangrijke mailplatforms, inclusief Exchange, Office365 en IBM Domino.

Op de cloud gebaseerde sandboxanalyse

ESET Dynamic Threat Defense is een op de cloud gebaseerde sandboxing-oplossing. Ze evalueert het gedrag van alle ingediende stalen met feeds met informatie over bedreigingen, meervoudige interne tools van ESET voor een statische en dynamische analyse en reputatiegegevens om zerodaybedreigingen te detecteren.

Use case: Voorkomt problemen op het vlak van de bedrijfscontinuïteit door de hoeveelheid spam te beperken

PROBLEEM

Eén enkele gebruiker is niet efficiënt omdat hij moet nagaan of mailberichten al dan niet legitiem zijn. Bovendien kan elk spambericht naar de IT-afdeling worden doorgestuurd om de legitimiteit ervan te bevestigen.

OPLOSSING

 • ESET Mail Security analyseert mailberichten met merkeigen technologie om te bepalen of een mailbericht legitiem of spam is.
 • Mailberichten die als spam worden bestempeld, worden in quarantaine geplaatst en gebruikers ontvangen een bericht dat hen laat weten dat bepaalde mailberichten in quarantaine werden geplaatst.
 • Zowel beheerders als de gebruiker die het mailbericht heeft ontvangen, kunnen de betreffende mailberichten vrijgeven of wissen.

Use case: Ransomware

PROBLEEM

Ransomware sluipt meestal via e-mail de mailbox van nietsvermoedende gebruikers binnen.

OPLOSSING

 • ESET Mail Security controleert de bijlage en bepaalt of ze kwaadaardig, onbekend of veilig is.
 • ESET Mail Security controleert of specifieke regels voor mailberichten werden ingevoerd door een beheerder om te voorkomen dat bepaalde types of grootten van mailberichten naar de gebruikers kunnen worden verstuurd.
 • Als ESET Mail Security twijfelt over de potentiële bedreiging, kan ze de bijlage naar de extra oplossing sturen – ESET Dynamic Threat Defense - waar ze verder kan worden geanalyseerd.
 • ESET Dynamic Threat Defense analyseert het monster dan in een cloud sandbox en stuurt het resultaat binnen enkele minuten naar Mail Security terug.
 • Als werd vastgesteld dat het bestand kwaadaardig is, vernietigt ESET Mail Security automatisch het mailbericht met de kwaadaardige content.

Use case: Laat daders van phishing achter het net vissen

PROBLEEM

Gebruikers worden constant in het vizier genomen via phishingcampagnes, die andere kwaadaardige componenten kunnen bevatten.

OPLOSSING

 • Een early warning system zoals ESET Threat Intelligence waarschuwt gebruikers voor een phishingcampagne.
 • In ESET Mail Security kunnen regels worden ingevoerd om te verhinderen dat mailberichten worden ontvangen van landen en domeinen die bekend zijn om hun kwaadaardige software.
 • ESET Mail Security maakt daarvoor gebruik van een geavanceerde parser, die de tekst en de onderwerpregel van het mailbericht naar kwaadaardige links doorzoekt.
 • Elk mailbericht dat kwaadaardige bestanden of links bevat, wordt in quarantaine geplaatst en kan niet naar de gebruikers worden doorgestuurd.
Mitsubishi logo

beschermd door ESET sinds 2017
meer dan 9,000 endpoints

beschermd door ESET sinds 2016
meer dan 4.000 mailboxes

Canon logo

beschermd door ESET sinds 2016
ruim 14.000 endpoints

T-com logo

ISP-beveiligingspartner sinds 2008
2 miljoen klanten

Aanbevolen cyberbeveiligingsdiensten

ESET Threat Intelligence

Vroege waarschuwingen over bedreigingen en uitgebreide gegevensfeeds van cloud-based cyberspace informatie die ESET bij meer dan 110 miljoen sensoren wereldwijd verzamelt.

ESET Premium Support

Premium ondersteuning door hooggekwalificeerde vakmensen van ESET die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, zodat u bijzonder snel wordt geholpen en u uw productiviteit en de waarde van uw veiligheidsoplossingen van ESET kunt maximaliseren.

Het opvallendste kenmerk is het stevige technische voordeel ten opzichte van andere producten op de markt. ESET biedt ons betrouwbare veiligheid, waardoor ik op elk moment aan gelijk welk project kan werken zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over de beveiliging van onze computers.

- Fiona Garland, Business Analyst Group IT; Mercury Engineering, Ierland; 1.300 license seats

Gartner Peer Insights logo
Winnaar van de Bronze Award in de Gartner Peer Insights Customer Choice Awards for Endpoint Protection Platforms in 2017

Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen

Bezorg ons uw contactgegevens, zodat we een geïndividualiseerde offerte kunnen opstellen die perfect aan uw eisen beantwoordt.
Vrijblijvend.

Op zoek naar meer?

Voeg volledige endpointveiligheid toe

ESET Dynamic Endpoint Protection solution icon

ESET Dynamic Endpoint Protection

Uitgebreide en gemakkelijk beheerde beveiliging met externe cloud sandboxing die de mogelijkheden van machine learning en op gedrag gebaseerde detectie optimaal benut. Omvat:

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis

Voeg Data Access Protection toe

ESET Identity & Data Protection solution icon

ESET Remote Workforce

Verbeterde bescherming tegen ransomware en zero-day-aanvallen, beheerd vanaf een cloudgebaseerde console, in combinatie met een krachtige oplossing voor het beveiligen van uw bedrijfsgegevens.

 • Cloud-base Management Console
 • Full Disk Encryption
 • Cloud-Sandboxing Analysis
 • Endpoint Protection Platform

Blijf helemaal up-to-date met nieuws over cyberbeveiliging

Bezorgd door de bekroonde en algemeen erkende beveiligingsonderzoekers van de 13 wereldwijde R&D-centra van ESET.

Bedrijfsblog

Endpoint detection and response: The path to security maturity starts with visibility

The Carbanak and FIN7 ATT&CK Evaluation speaks to the gamut of security practices that should be in place to protect against even the most common threats.

Know your enemy: MITRE Engenuity’s ATT&CK® Evaluations show the need for balanced approach to EDR use

Robust cybersecurity defense augments reliable prevention and protection technology with EDR. Winning with EDR is about knowing your network and maturing your security staff.

See more