ESET Micro Updates

Up-to-date beveiliging voor gebruik met zeer beperkte internettoegang

Over ESET Micro Updates

Voor sectoren met zeer beperkte internettoegang (bijvoorbeeld via GPRS, satelliet, radio) en sectoren met een streng updatebeleid zijn ESET's beveiligingsoplossingen zeer geschikt. Ook in deze omgevingen is het belangrijk dat beveiligingsupdates en anti-malware bescherming up-to-date zijn, maar dit moet in verhouding staan tot de kosten en beschikbaarheid van de internetverbinding.

ESET Micro Updates zijn klein en kunnen ook per e-mail worden gedistribueerd. Hierdoor blijven meer verkeersresources vrij voor andere systeem- en communicatiebehoeften.

ESET Micro Updates zijn met name geschikt voor

Sectoren met zeer beperkte internettoegang

- transport & logistiek,
- openbare infrastructuur,
- public infrastructure,
- banking (POS terminals),
- zware industrie,
- verwerking van natuurlijke hulpbronnen

Fabrieken die met oudere hardware of besturingssystemen werken

- productie,
- auto-industrie,
- luchtvaartindustrie

Organisaties die een zeer strikt updatebeleid hanteren

- defensie,
- farmaceutische industrie

De kleinste updates op de markt

ESET Micro Updates zijn zeer kleine updatebestanden van 250 à 500 kB per week. Als u om wat voor reden dan ook twee opeenvolgende updates mist, waardoor de standaard wekelijkse update niet meer mogelijk is, kunt u na vier weken alsnog een differentiële update (van 1 à 2 megabyte) downloaden. Daarna kunt u de wekelijkse updates weer downloaden zoals u gewend bent.

Distributie- en updateproces

Eén keer per week genereert ESET een speciale differentiële update die alle belangrijke wijzigingen van de afgelopen week bevat. De update-indeling werkt met alle ESET-producten van versie 3 en later. Het updateproces is verder vrij eenvoudig. Pak de inhoud van het archief uit in een mirrordirectory en werk alle clientcomputers bij vanaf die mirror.

Minimale systeembelasting

ESET-software staat bekend om de geringe systeembelasting. Dit heeft twee voordelen: Ten eerste kunt u het volledige vermogen van uw hardware benutten, zelfs tijdens scans of updates, en ten tweede werkt ESET-software hierdoor volledig met oudere machines.

Vraag een offerte aan

Als u geïnteresseerd bent in ESET Micro Updates, vul dan het onderstaand formulier in.

Security Management Beheer op afstand, beschikbaar als cloudgebaseerde of on-premise implementatie.

Beveiliging voor endpoints
Protection Geavanceerde meerlaagse beveiliging voor computers, smartphones en virtuele machines.

File Server
Security Realtimebeveiliging voor de overdracht van uw bedrijfsgegevens via alle algemene servers.

Full Disk
Encryption Robuuste encryptieoplossing voor systeemschijven, partities of volledige apparaten om te voldoen aan de wetgeving.

Cloud Sandbox Proactieve beveiliging tegen zero-day dreigingen die verdachte samples analyseert in een geïsoleerde cloudsandboxomgeving.

Mail Security Blokkeert alle spam en malware op serverniveau om te voorkomen dat deze de inboxen van gebruikers bereiken.

Cloud App Protection Geavanceerde bescherming voor Microsoft 365-apps, met extra verdediging tegen proactieve bedreigingen. Inclusief speciale console.

Endpoint Detection & Response In hoge mate aanpasbare EDR maakt identificatie van afwijkend gedrag en verder onderzoek mogelijk met daaropvolgende responsfunctionaliteit voor incidenten en lekken.

*alleen beheerbaar via de on-premise ESET PROTECT-console